Да весело!!!!!!!!!!!!!#yahoo#Альона1 писав:Все кажіть адресу аудиторій , набираєм кількість , створюєм групи і вперед. Дипломи я якось намалюю!!!!#rolf# #rolf# #rolf#ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Я могу проводить трененги. Даже бесплатноАльона1 писав:Треба створити партію ні профспілку #g_haha# #g_haha# #g_haha# бухгалтерів перекваліфікованих в повій.!!!!!#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# А хто тренінги буде проводити чи практику без науки ну нікуди!!!!! #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# Можна і диплом вручити після навчання.
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Мастер
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
А ще й відпустку збільшену, за шкідливість, і зайвий вихідний, так для профілактики #rolf# #rolf# #rolf#ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Да весело!!!!!!!!!!!!!#yahoo#Альона1 писав:Все кажіть адресу аудиторій , набираєм кількість , створюєм групи і вперед. Дипломи я якось намалюю!!!!#rolf# #rolf# #rolf#ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав: Я могу проводить трененги. Даже бесплатно
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Тоді й ще молоко потрібно#rolf# #rolf# #rolf#
-
- Светоч Мысли
Тоді й ще молоко потрібно#rolf# #rolf# #rolf#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
А весело - это от объема бесплатных услуг? Тоже мысли об амортизции появились?ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Да весело!!!!!!!!!!!!!#yahoo#Альона1 писав:Все кажіть адресу аудиторій , набираєм кількість , створюєм групи і вперед. Дипломи я якось намалюю!!!!#rolf# #rolf# #rolf#ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Я могу проводить трененги. Даже бесплатно
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Мастер
Да и еще раз переписать КзОТ.Дашка писав:А ще й відпустку збільшену, за шкідливість, і зайвий вихідний, так для профілактики #rolf# #rolf# #rolf#ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Да весело!!!!!!!!!!!!!#yahoo#Альона1 писав: Все кажіть адресу аудиторій , набираєм кількість , створюєм групи і вперед. Дипломи я якось намалюю!!!!#rolf# #rolf# #rolf#
И надбавку в пенсию обязательно прописать. как не как работа нервная сложная
-
- Светоч Мысли
А як відновлювати прилад??? Хіба він на гарантії і підлягає заміні???#rolf# #rolf#
-
- Мастер
Вот только не надо хлеб перебивать я в первый в списке на проведения тренинговБерса писав:Тренинги уже естьhttp://lady.tochka.net/ua/27284-master- ... go-mineta/
-
- Мастер
Какие бесплатные. Ни фига себе 350 грн. в час Азаров в шоке будетофигевшая писав:А весело - это от объема бесплатных услуг? Тоже мысли об амортизции появились?ПЕРЕМОЖЕЦЬ писав:Да весело!!!!!!!!!!!!!#yahoo#Альона1 писав: Все кажіть адресу аудиторій , набираєм кількість , створюєм групи і вперед. Дипломи я якось намалюю!!!!#rolf# #rolf# #rolf#