офигевшая писав:
Когда у меня рос миттель-шнауцер, то все обошлось тоненькой ленточкой обоев и книжкой "Незнайка на Луне" и то по краю.
Для души и для детей надо брать собаку ориентируясь не на внешность, а на описание породы и на свой опыт собаковода!
У мене теж мітель 1,2 р.#g_haha# #g_haha# #g_haha# Дійсно, багато шкоди не зробив, але книги... Не менше 20 шт прочитав повністю, ще штук 20 почав... І тільки після того як був відлуплений останнім вцілілим томом із 6-ти томника Франка, вирішив обмежити свою освіту газетами.
У Вас кобель був? Як Ви переживали весняні гульки? У мене такий ловелас #help# #help# #help#, я скоро буду знати графіки всіх тічок в 5-и кварталах навколо. Він не втікає, поки що у всякому випадку, але на вулиці не реагує взагалі ні на які команди. Ми займались в "собачій школі" минулого літа і все було, в принципі, нормально, ми без поводка гуляємо, на людей не реагує, психіка врівноважена. А тут я не знаю, чи то ще раз проходити курс на слухняність чи просто якось відмучитись той березень. На цьому фоні скандалить з іншими кобелями незалежно від розміру.
У мене друга собака, перша була коллі, теж кобель. О-о-о, велика різниця з мітелем. Жодних проблем з коллі не мала.
Як часто Ви тримінгували свого мітеля? У мене щось через 3 місяця заростає, напевно, грумера потрібно міняти.
О, ще чим Ви користуєтесь від кліщів: краплями чи ошийником?
Мітель зараз не модна порода, у нас на площадці нема жодного, нема з ким порадитись.