БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5

Розмови на різні теми
Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

И.О. писав:
Financier писав:И.О., мне даже страшно подумать сколько я уже не пью кофе ))) Прям, как кофеголичка зависимая ))) Только виртуально )))
А я уже второй день хожу в магазин рядышком с офисом и пью кофе латте, чего раньше не делала. Вкусссно#love# , но надо не увлекаться. Лучше виртуально, его можно пить много#g_haha#

И.О. уже к пляжному сезону приготовились судя по аватарке #wink#

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

NATA888 писав:Незнаю чи в тему я пишу но в моєму повідомленні назріло кілька щепетільних питань, прошу допоможіть/порадьте як вийти з такої ситуації #wall#
Директор він же "власник" підприємства ПРОПАВ, на дзвінки не відповідає на роботу не приходить..... Підприємство діяльності не веде, офіційно оформлено 3 працівника - директор, менеджер (сумісник) і я головний бухгалтер
По фірмі ведеться кримінальна справа, директор зник, вже пішов 3ій місяць як його немає, раніше трубку піднімав, обітцяв що прийде на роботу а зараз не піднімає трубки.
Щоб менше було витрат я припинила дії більшості договорів (оренди приміщення, інкасації, охорони і т.д.). НА підприємстві величезна кредлиторка по валюті, курс росте вона збільшується короче фізисно її ніхто не погасить, мені надоїло перед клієнтами віддуватися тай роботу змінити хочу, но як звільнитися? Кому заяву подавати і т.д. і взагалі ЩО РОБИТИ???#g_cray#
Добрый день!
Увольнение:
- заявление на имя директора почтой с описью и уведомлением о вручении;
- копия заявления учредителям также почтой с описью и уведомлением о вручении и копией описи о направлении заявления директору.

А кто Вам дал право останавливать договоры? У Вас доверенность?

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

ЕленаС. писав: Добрый день!
Увольнение:
- копия заявления учредителям также почтой с описью и уведомлением о вручении и копией описи о направлении заявления директору.

А лист направляти за місцем прописки?
Значіть я надсилаю заяву директору він же і власник з вказаною датою звільнення, що дальше? компенсація, заповнення трудової на основі чого?
З власниками(з справжніми власниками, а не тими що по доках) я в нормальних відносинах вони і сказали призупинити все що можна, призупиняла я не від свого імені, а листами від імені директора, так як підпис давно в мене аналогічний підпису дира#blush# (знаю 100% що з цим проблем не буде)

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення ЕленаС. »

NATA888 писав:
ЕленаС. писав: Добрый день!
Увольнение:

А лист направляти за місцем прописки?
Значіть я надсилаю заяву директору він же і власник з вказаною датою звільнення, що дальше? компенсація, заповнення трудової на основі чого?
З власниками(з справжніми власниками, а не тими що по доках) я в нормальних відносинах вони і сказали призупинити все що можна, призупиняла я не від свого імені, а листами від імені директора, так як підпис давно в мене аналогічний підпису дира#blush# (знаю 100% що з цим проблем не буде)
Письма по юрадресу предприятия и адресу учредителя.
Делаете приказ, расчет и пр. (раз уж директор может писать и с этим проблем не будет). К стати можете к заявлению приложить расчет.
Можно конечно по суду, но думаю Вам будет проще ч/з приказ.

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

ЕленаС. писав:Делаете приказ, расчет и пр. (раз уж директор может писать и с этим проблем не будет). К стати можете к заявлению приложить расчет.
Наказ то я зроблю, но підписати не буде кому, так як директор не являється.... Я то можу підписати за нього но тут уже можуть бути проблеми, так як він не хоче щоб я звільнялася

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення ЕленаС. »

NATA888 писав:
ЕленаС. писав:Делаете приказ, расчет и пр. (раз уж директор может писать и с этим проблем не будет). К стати можете к заявлению приложить расчет.
Наказ то я зроблю, но підписати не буде кому, так як директор не являється.... Я то можу підписати за нього но тут уже можуть бути проблеми, так як він не хоче щоб я звільнялася
А Вы говорите, что нет проблем.
- заявление;
- приказ на увольнение с Вашей подписью;
- расчет компенсации и пр. Вам причитающегося;
- табель с конечным днем Вашего выхода (не отправляете, а только делаете), себе копию.
А дальше разговариваете, он Вас увольняет, а если хочет от Вас помощь, пусть платит уже по другому.
Посмотрю кам можно еще, но не сегодня.

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

Ребекка писав:
И.О. писав:
Financier писав:И.О., мне даже страшно подумать сколько я уже не пью кофе ))) Прям, как кофеголичка зависимая ))) Только виртуально )))
А я уже второй день хожу в магазин рядышком с офисом и пью кофе латте, чего раньше не делала. Вкусссно#love# , но надо не увлекаться. Лучше виртуально, его можно пить много#g_haha#

И.О. уже к пляжному сезону приготовились судя по аватарке #wink#
Да, приготовилась#g_haha# А шо, весна уже пришла, теперь лето ждём.#g_dance#

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14226 разів
Подякували: 28060 разів

Повідомлення Яков »

Зображення
Зображення

ar4ik
Гигант Мысли