БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

а мені вже настрій зранку зіпсули: зареєструвала ПН, а мені менеджер каже, а там трееба було повну назву, дуууже повну, 1 С дає тільки певну кількість знаків, меншу ніж треба. Так він рахунок скопіював в ексель, написав що треба, а все решта пофіг!як тепер з цього виходити............

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

оляля писав:а мені вже настрій зранку зіпсули: зареєструвала ПН, а мені менеджер каже, а там трееба було повну назву, дуууже повну, 1 С дає тільки певну кількість знаків, меншу ніж треба. Так він рахунок скопіював в ексель, написав що треба, а все решта пофіг!як тепер з цього виходити............
Олечка, не расстраивайтесь из-за этого. Я Вас отлично понимаю, я так все счета, акты и налоговые делала. В Ексель и дописывала, ещё и по 50 адресов тулила. Ужас. Вспомню - вздрогну. Но это на самом деле - такие мелочи в жизни. Не стоит из-за них расстраиваться. Надо успокоиться и поискать выход их положения.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

та ось мізки ще десь в нокауті, нічого не можу придумати. Чи то роздрукувати вірну і їм віддати, підстав для коригування немає - це передоплата. чи то віддати як є , а потім при відвантаженні коригнути, не знаю

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!
КАК ЖЕ ТЯЖЕЛО СЕГОДНЯ, МОЗГИ НЕ РАБОТАЮТ, А ВСЕМ ОТ МЕНЯ ЧЕГО ТО НУЖНО, И ПРИЧЁМ-НЕМЕДЛЕННО.

Зображення

tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

Доброе утро, с прошедшими и наступающими праздниками!

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Зображення

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дашка »

оляля писав:а мені вже настрій зранку зіпсули: зареєструвала ПН, а мені менеджер каже, а там трееба було повну назву, дуууже повну, 1 С дає тільки певну кількість знаків, меншу ніж треба. Так він рахунок скопіював в ексель, написав що треба, а все решта пофіг!як тепер з цього виходити............
ОЛю це все такі дрібниці, ви її зареєстрували і добре.А їм зробіть так як вони хочуть і віддайте.Від цього сума в Пн не змінюється .Нехай буде їм повна назва.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Кияни, потрібна термінова допомога: товаришка має подати заяву на ПДВ в Святошинський район. Самі розумієте, лишається два дні, сьогодні і завтра, видзвонити не може, або трубку не беруть, або зайнято (ще хтось напевно добивається). Може хтось має якісь контакти з ПДВшниками? чи термін переноситься? просто ми у Львові.#wall# #wall# #wall#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Приветики, трудяжкам!!!
Удачного денёчка!!!
Улетела работать!!
#g_witch# #g_witch# #g_witch# #g_witch#

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дашка »

оляля писав:Кияни, потрібна термінова допомога: товаришка має подати заяву на ПДВ в Святошинський район. Самі розумієте, лишається два дні, сьогодні і завтра, видзвонити не може, або трубку не беруть, або зайнято (ще хтось напевно добивається). Може хтось має якісь контакти з ПДВшниками? чи термін переноситься? просто ми у Львові.#wall# #wall# #wall#
Олю тел давай , буду дзвонити.Що потрібно взнати?

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”