БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

elen_maman писав:
оляля писав:брама = ворота. в селі є хата, справа і зліва - сусіди, між ними - спільна дорога до нас і далі в поле, в акті - землі загального користування.
за землями загального користування наглядаэ сельсовет!! или райсовет!
это она на ИХНЕЕЕ посягает!! капните туды...шо их обворовали...#sigh# #g_haha#
о, оце класна ідея!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Виктория 80 писав:
оляля писав:брама = ворота. в селі є хата, справа і зліва - сусіди, між ними - спільна дорога до нас і далі в поле, в акті - землі загального користування.
ясно , по хорошему поговорить , чётко цитируя закон и даже показать на бумажке , хотя зачастую в сёлах это вечная война
та це не допоможе, мама спокыйно так говорила, чоловік теж - вона ХОЧЕ і всьо!!!

LARI
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4054 рази
Подякували: 3655 разів

Повідомлення LARI »

IN_NOCHKA писав:
elen_maman писав:ну от..вчерашняя буря седня дала по башке...#g_cray#
заплатила вчера налоги с з/п под аванс...мляя...не изменила месяц в платежке...остался апрель..блииинн..а седня дир поехал получать по чеку... авнс за май...
денег дали..но нада счас срочно справку из пфу...никада их не делала..сижу как придурооок..#cray#
Скачуєте бланк, підписуєте у дира і їдете до ПФУ. Нехай інспектор показує куди які цифіри писати. Я так і робила. Сама нічого не зрозуміла і вони все казали напівмертвими голосами
Если я не ошибаюсь - срок действия справки 1 день и заполнять её действительно лучше у них, т.к логика там отсутствует#impossibl Я в итоге плюнула и заплатила еще раз налоги, а потом постепенно перекрыла эту сумму за 3 месяца - так оказалось проще

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

оляля писав:
Виктория 80 писав:
ясно , по хорошему поговорить , чётко цитируя закон и даже показать на бумажке , хотя зачастую в сёлах это вечная война
та це не допоможе, мама спокыйно так говорила, чоловік теж - вона ХОЧЕ і всьо!!!
тогда война

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

оляля писав:
Виктория 80 писав:
Трудно с такими людьми находить компромисс полюбовно. А чем грозит этот забор Вам? Всю дорогу закроет или проехать машиной нельзя будет?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

вона трактує так: якщо стоїть брама, то це вже її подвір"я, тобто я вже буду йти не по загальній дорозі, а поїї подвір"ю. в планах думаємо це продавати колись, буде брама - точно не продамо

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

оляля писав:
Вероніка писав:
оляля писав:дівчата, є така проблема: є спільна дорога, сусідка ставить на ній свою браму, на якісь аргументи типу немає те права - не реагує. перед тим, як звертатись в суд, хочу звернутись в сільську раду, щоб повпливали на неї. хто знає, якими документами керуватись?
Не выделив долю в натуре, она не имеет права ставить забор.
Это должен быть план и если она сама займёт общую дорогу, то Вы обратитесь в суд и они уже выделят эту долю. А ей придётся сносить свой забор через исполнительную службу.
тобто, якщо вона не має акту взагалі на землю, то і говорити нема про що? звісно, я готова до суду, але хотілося б по людськи
Конечно. Это самозахват в чистом виде.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

оляля писав:
Виктория 80 писав:
Прейдётся решать полюбовно или с участковым, вам ведь и дальше там жить, а то ещё пакостить будет#impossibl

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Виктория 80 писав:
оляля писав:
Виктория 80 писав: ясно , по хорошему поговорить , чётко цитируя закон и даже показать на бумажке , хотя зачастую в сёлах это вечная война
тогда война
так от, готуюсь#g_haha# #g_haha# #g_haha# все таки почну з сільради, щоб було досудова спроба врегулювання спору, а якщо не вийде - в суд. думаю, все таки налякаю і до суду не дойде

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Вероніка писав:
оляля писав:
Вероніка писав: Не выделив долю в натуре, она не имеет права ставить забор.
Это должен быть план и если она сама займёт общую дорогу, то Вы обратитесь в суд и они уже выделят эту долю. А ей придётся сносить свой забор через исполнительную службу.
тобто, якщо вона не має акту взагалі на землю, то і говорити нема про що? звісно, я готова до суду, але хотілося б по людськи
Конечно. Это самозахват в чистом виде.
о, і це аргумент, скористаюся!

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”