Невеликий ліричний відступ, щоб розвіяти депресію від апокаліптичних постів Любослави.
Вчора була по справах на Троєщині і вирішила заїхати на Троєщинський ринок. Вже років 5 там не була, бо далеко, а тут така нагода... Зайшла з боку взуттєвих рядів і звернула увагу, що продавці взуття тепер говорять так: " Все взуття у нас якісне-Харківське. Г-на китайського не возимо, в українського взуття набагато краща якість". При цьому, коли я попросила показати, де написано що взуття харківське, вони робили ображені обличчя і казали: "Ви що не бачите, яка якість швів і шкіри. Китай так не робить".
Шапки, шарфи і рукавиці на ринку теж харківський виробник.
Я щось не розумію-Харків дійсно це все виготовляє чи це "косяк" з Китая, але тепер вигідніше говорити MADE IN UKRAINE, бо це гарантія якості??
Чим живе твоє місто?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
Так я же только факты привожу.Agatha писав:Невеликий ліричний відступ, щоб розвіяти депресію від апокаліптичних постів Любослави.
Или Вы ситуацию в стране (городе) называете Апокалипсисом?
И заметьте, НЕ я эту ситуацию создала и НЕ я ее поддерживаю, поэтому Вашу депрессию адресуйте себе:
"новий тариф - це 9,22 гривні за квадратний метр опалювальної площі."Agatha писав:ДРУЗІ!
А таки зі святом!!! Ні хвилини не шкодую, що підтримувала Майдан. І якби можна було повернути час назад, вчинила би так само.
СЛАВА УКРАЇНІ!
Стандартная трехкомнатная квартира 70м.кв - только отопление - порядка 650 грн. в месяц.
#rolf#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
Ух ты, аж интересно стало, где это у нас тут в Харькове шьют классную обувь. В первой слышу.Agatha писав:Невеликий ліричний відступ, щоб розвіяти депресію від апокаліптичних постів Любослави.
Вчора була по справах на Троєщині і вирішила заїхати на Троєщинський ринок. Вже років 5 там не була, бо далеко, а тут така нагода... Зайшла з боку взуттєвих рядів і звернула увагу, що продавці взуття тепер говорять так: " Все взуття у нас якісне-Харківське. Г-на китайського не возимо, в українського взуття набагато краща якість". При цьому, коли я попросила показати, де написано що взуття харківське, вони робили ображені обличчя і казали: "Ви що не бачите, яка якість швів і шкіри. Китай так не робить".
Я щось не розумію-Харків дійсно це все виготовляє чи це "косяк" з Китая, але тепер вигідніше говорити MADE IN UKRAINE, бо це гарантія якості??
-
- Гений
- Дякував (ла): 299 разів
- Подякували: 75 разів
Я думаю маскируют не Китай, а Россию. Контрабасом завозят рос. обувь и продают под видом Харьков и Днепропетровск.ArinaArina писав:Ух ты, аж интересно стало, где это у нас тут в Харькове шьют классную обувь. В первой слышу.Agatha писав:Невеликий ліричний відступ, щоб розвіяти депресію від апокаліптичних постів Любослави.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1018 разів
- Подякували: 351 раз
Праздник ли это. Лампадки на всех площадях... О депрессии......Уже и не знаю, что это и как это..... О празднике.... Парни из первой линии (что это знают нынче и дети) сегодня грустно улыбнулись... Харьковская обувь - хороший анекдот под праздник и поздравления.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 290 разів
Термін сплати за житлово-комунальні послуги за жовтень зі збереженням пільгових тарифів на утримання будинку та прибудинкової території продовжено до 30 листопада. Це викликано значною кількістю запитань громадян щодо заповнення квитанцій та необхідністю детальних роз’яснень з цього приводу.
Міська влада, орієнтуючись на численні звернення мешканців, прийняла рішення про продовження терміну сплати за послуги ЖКГ, а також вжила заходів для більшої зручності та оперативності здійснення платежів.
Графік роботи 135-ти столичних відділень АТ «Ощадбанк» у робочі дні та у суботу буде продовжено на одну годину. Більшість відділень працюватиме до 20:00 у будні, та до 18:00 – у суботу. Крім того, на місцях працюватиме збільшена кількість касирів-операціоністів для обслуговування платників.
Міська влада зобов’язала районні адміністрації посилити інформаційну роботу на місцях. У кожному ЖЕКу має бути визначений відповідальний фахівець, який забезпечуватиме роз’яснення щодо роботи з новими платіжками.
Разом із тим, Київська міська державна адміністрація пропонує киянам, у разі виникнення питань, звертатися до всі доступних каналів комунікації: міського контакт-центру за тел.: 15-51, КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», ЖЕКів.
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Это мне "показалось", или в Одессе было слабое землетрясение сегодня, 22.11.2014 в 21.15?

- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
а шо? трухануло слегонца?#smile3#Яков писав:Это мне "показалось", или в Одессе было слабое землетрясение сегодня, 22.11.2014 в 21.15?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4054 рази
- Подякували: 3655 разів
Яков писав:Это мне "показалось", или в Одессе было слабое землетрясение сегодня, 22.11.2014 в 21.15?
Я в конце лета в 1986 пережила в Одессе нечто подобное, тогда толчки были очень приличные - впечатлений на всю оставшуюся жизнь...#swoon# #impossiblПримерно в 21:15 жители Днепропетровска почувствовали землетрясение. Об этом сообщают пользователи в социальных сетях. Трясло практически во всех районах города. Толчки продолжались около минуты.
По состоянию на 21:30 толчки прекратились. Отметим, что толчки также ощущались и в других городах Украины, в частности в Одессе.
В квартирах качались люстры, звенела посуда, многие чувствовали как качаются перекрытия.
Вероятнее всего, до нас докатилась сейсмическая волна от землетрясения, которое произошло около 20 минут назад в Румынии. Магнитуда в эпицентре — 5,3 баллов по шкале Рихтера.
Землетрясение магнитудой 5,3 произошло в Румынии. Эпицентр подземных толчков, которые ощущались и в соседней Молдавии, находился в регионе Вранча в Карпатах. Очаг залегал на глубине более 100 км. О жертвах и разрушениях не сообщается, передаёт ТАСС.
- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
Я ни в 21.15 ни в 21.30 ничего не чувствовала... хотя 5-й этаж.. да и коты ваще никак.. спали калачиком#smile3#