Пошла сделаю начальнику вот так....

и домой...
#wall# а он уже полчаса назад, как оказалось, нам так сделал и ушёл.....
Всем хорошего воскресенья, отличного отдыха!
Я делала только глаза. Губы и брови, слава Богу, свои. Тоже боялась. А сейчас думаю, чего ж раньше не сделала.Вероніка писав:У меня все девчёнки зататуажились, а я побаиваюсь. Всё-таки - глаза. Да и морщинки. Губы я разными помадами крашу, брови свои - слава богу. Я ресницы я раньше красила в парикмахерской, но уже давно на коричневую тушь перешла.Берса писав:а я сделала татуаж и теперь краситься не нужноВероніка писав:
А я джинсы носить начала на работу в этом году, после тяжёлой внутренней борьбы. Это фобия из области выйти из дома ненакрашенной. Значит скоро краситься тоже перестану.....
Я її теж читала, якщо це все дійсно оплачується а не мін. з\плата а вимоги як до арабського шейхаоляля писав:не можу знайти статтю.яка мене здивувала,читала років вісім назад про зрескод пере перекладачок оон. штани,спідниці заборонені. тільки блузка і спідниця.обовязковий макіяж,навіть якщо він вам не пасуэ,бо кліэнт може подумати що ви сповзли з ліжка і одразу побігли в оіфс.колготи навіть в спеку. зранку зкстрічаж усіх пані,яка може сказати:ваші туфлі не пасують до костюма переодягніться. сказати що інших нема не можна.якщо таки нема - в магазин купувати . після рбіду зобовязані переодягтичя,принаймізмінити блузку. вечером та сама пані перевіряэ як ви йдете до дому.чи непідгинаються ноги чи не поплив макіяж.кодного дня виставляэтьсЯ оцінка а,б,або в.багато в-звільняють. поряд з воклнанням роботи оцінюють зовнішній вигляд,скілки ходит на перекури. о вам і демократія
спасибо, спасибо, спасибо...An-na писав: Бисер.#smile3#
Повернутись до “Розмови про різне”