И , наверное , без акцента ... #sigh#Бюгюльмэ писав: Так в Китае, наверное, премьер-министр по китайски разговаривает.
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Ой Бюгюльмэ, я скоро після такого просто з під стола не вилізу, від сміху всі м'язи болять, до речі Професор то підгулявший, терміново потрібна заміна, то я літери попутала "ц" з "ф", бо роботи ж багато#laugh#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
#g_haha# #g_haha# #g_haha# Ну що ви за люди! поспішала( їхала на базар за грушами і сливами, буду робити варення і сливи половинками), хотіла допомогти, а вони зразу скільки теорій висунули: і Азарова переслухалась, і клава стара! Та все в порядку , дякувати Богу. просто думала людині треба швидше от і не звернула увагу на російська розкладку
-
- Светоч Мысли
Да нет , вы таки гений !!! #handshake Вы раскрыли наконец тайну странного языка , на котором объясняется Азаров !!! Мы поняли наконец , этот чел такой себе андроид , у которого не включена правильно языковая раскладка на клавиатуре ... #handshake #hi5# #hiya#оляля писав:#g_haha# #g_haha# #g_haha# Ну що ви за люди! поспішала( їхала на базар за грушами і сливами, буду робити варення і сливи половинками), хотіла допомогти, а вони зразу скільки теорій висунули: і Азарова переслухалась, і клава стара! Та все в порядку , дякувати Богу. просто думала людині треба швидше от і не звернула увагу на російська розкладку
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
ще б хто переключив розкладку йому...
А я ще на форум встигла залетіти, людей - море! бачила Малковича, Курков підписав книжку, дівчатам накупила книжок. Тепер страшно гаманець перевіряти, бо прийшла до дому, виклала книжки і зрозуміла, що потратила таки багато.....
А я ще на форум встигла залетіти, людей - море! бачила Малковича, Курков підписав книжку, дівчатам накупила книжок. Тепер страшно гаманець перевіряти, бо прийшла до дому, виклала книжки і зрозуміла, що потратила таки багато.....
-
- Светоч Мысли
Бесполезно , там еще сбой программы судя по всему ... #g_haha#оляля писав:ще б хто переключив розкладку йому...
-
- Светоч Мысли
А что за форум , стесняюсь спросить , а то я за этой бухгалтерией за культурной жизнью успеваю следить с большим опозданием ... #impossiblоляля писав: А я ще на форум встигла залетіти, людей - море! бачила Малковича, Курков підписав книжку, дівчатам накупила книжок. Тепер страшно гаманець перевіряти, бо прийшла до дому, виклала книжки і зрозуміла, що потратила таки багато.....
-
- Светоч Мысли
Из контекста выхватываете , батенька ... #sigh#nachfin писав:#secret#оляля писав:встигла залетіти