Кто чем увлекается кроме нашей работы. Разговор о хобби
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
ну вот, и я похвастаюсь своим творением выпускного платья для дочки

-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1333 рази
- Подякували: 1060 разів
#good# #good# #good#
Очень-очень красиво!!!
Это ж только, чтобы косую тесьму нашить - сколько терпения нужно, а ещё и леску потом туда втянуть!!!
Браво!!!!!!
Очень-очень красиво!!!
Это ж только, чтобы косую тесьму нашить - сколько терпения нужно, а ещё и леску потом туда втянуть!!!
Браво!!!!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Гарненька суконочка і дівчинка дуже мила! #good#
-
- Светоч Мысли
Я осенью 2011 училась на курсах Любакс-Унимекс. Довольна как слон, что пошла туда учится, жаль только времени для шитья мало.Вечірка писав:И.О., какая Вы умница, я сейчас с интернета учусь по-немногу шить, осенью на курсы двигать собираюсь#secret# -и Вам от меня, как говориться, рэспект и уважуха#good#
-
- Светоч Мысли
Я вообще обалдеваю от увлечений наших форумчанок. Вы все такие молодцы!!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
а я почала шити , коли народила дівчаток. До того, чесно #blush# #blush# #blush# про те що голка має два кінці, один гострий а другий з дірочкою знала тільки теоретично. А у мене пелюшки торочились( з памперсами ще було тршки тугувато, тай багато нам треба було), то покійний уже дідусь привіз машинку покіної бабусі. Розказали мені як обмітувати і я почала. А син питає (йому тоді було 6 років) що робиш? дівчатам пелюшки шию. А що мені пошиєш? для мене було дуже важливо не втратити з ним контакт (віін був один, а тут дві писклі з"явилися, звичайно, йому приділялося менше уваги) і я тоді йому сказала, ось журнал, (БАрда, купила, бо були цікаві різдвяні декорації) може щось знайдеш. Хто шиє по Бурді, той знає, що викрійок для хлопчиків практично не буває. АЛе так мало бути, там була викройка піжами. Ось цю хочу!( З коміром, з суцільнокроєними підбортами, з відворотами, з накладними кишенями, ббббррр) , мама купила байку з далмантинцями і я почала кроїти і шити. Це звичайно було жахливо, неакуратно, але ОЛексій її носив до того часу, поки рукави не стали по лікті, а штани по коліна, ніяк не могла вмовити її викинути. А потім мені уже не було страшно, багато пошила, і зараз маю декілька задумок, навіть тканину уже купила, але часу бракує.
0
0