БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
Ну девочки, порадовали вы меня #rolf# #rolf# #rolf# не одинока я со своим зверинцем и ихними приколами#rolf#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Дорогие родители Киева. Посоветуйте мне хорошего аллерголога. Хочу обратиться проверить ребятенка 2 года, ато кашляет и все... и ниче не помогает. Мож это аллергический на что то....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
У нас 2-3 роки тому, саме в травні, була така ж проблема. Спочатку підкашлювання, потім кашель, а потім вночі прямо приступи із задиханням. Я обійшла неймовірну кількість лікарів, поки мене не направили до інфекціоніста, який сказав, що це дуже схоже на паракоклюш. Це коклюш в легкій формі у привитих дітей. Характерна особливість- нічні приступи з задиханням. Перед тим теж направляли до алерголога, рентген легенів, перепробували неймовірну кількість мікстур від кашлю. Від підкашлювання до нічних приступів - період приблизно 2 тижня. Кашель іде по наростаючій. При цьому паракоклюш не висівається, не показується в аналізі крові. Якщо у Вас щось схоже, то я потім напишу детальніше, що я робила. Якщо нема приступів, то тоді у Вас щось інше.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
приступов таких нет. Она не привитая. просто покашливает уже длительное время. сначала зимой, потом прошло. Теперь опять. Зимой лечились, микстуры, антибиотики и ничего не помогало. Потом перестала давать и прошло (ато месяц на антибиотиках просидела). Теперь опять...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Это могут быть грибки, как проверять не знаю..... просто спросите у врача....s01042011 писав:приступов таких нет. Она не привитая. просто покашливает уже длительное время. сначала зимой, потом прошло. Теперь опять. Зимой лечились, микстуры, антибиотики и ничего не помогало. Потом перестала давать и прошло (ато месяц на антибиотиках просидела). Теперь опять...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Стосовно Євробачення. У п"ятницю випадково включила російський канал, передачу вів Андрій Малахов, на підтримку російської учасниці. І серед тих хто підтримує росіянку, була наша "звезда", народний депутат який дуже печетсь про рідну землю - Таісія Повалій!!!!tunika писав:Девочки, как вам евровиденье? Делитесь впечатлениями.
Питається - якої халєри ти її підтримуєш???? Тобі немає кого підтримувати??? Україна на конкурс нікого не виставила??
Вона дуже сильно впала в моїх очах!!!!!!!:((((
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Я давно Повалий, не то что не уважаю, а просто не могу её видеть на экране.IN_NOCHKA писав:Стосовно Євробачення. У п"ятницю випадково включила російський канал, передачу вів Андрій Малахов, на підтримку російської учасниці. І серед тих хто підтримує росіянку, була наша "звезда", народний депутат який дуже печетсь про рідну землю - Таісія Повалій!!!!tunika писав:Девочки, как вам евровиденье? Делитесь впечатлениями.
Питається - якої халєри ти її підтримуєш???? Тобі немає кого підтримувати??? Україна на конкурс нікого не виставила??
А какое же место заняла россиянка?
Я смотрела только первый полуфинал.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Та хоч добряче вдарилась????IN_NOCHKA писав:Стосовно Євробачення. У п"ятницю випадково включила російський канал, передачу вів Андрій Малахов, на підтримку російської учасниці. І серед тих хто підтримує росіянку, була наша "звезда", народний депутат який дуже печетсь про рідну землю - Таісія Повалій!!!!tunika писав:Девочки, как вам евровиденье? Делитесь впечатлениями.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
#g_haha# #g_haha# #g_haha# #good#офигевшая писав:Та точ добряче вдарилась????IN_NOCHKA писав:Стосовно Євробачення. У п"ятницю випадково включила російський канал, передачу вів Андрій Малахов, на підтримку російської учасниці. І серед тих хто підтримує росіянку, була наша "звезда", народний депутат який дуже печетсь про рідну землю - Таісія Повалій!!!!tunika писав:Девочки, как вам евровиденье? Делитесь впечатлениями.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
пятое.Valentina писав:Я давно Повалий, не то что не уважаю, а просто не могу её видеть на экране.IN_NOCHKA писав:Стосовно Євробачення. У п"ятницю випадково включила російський канал, передачу вів Андрій Малахов, на підтримку російської учасниці. І серед тих хто підтримує росіянку, була наша "звезда", народний депутат який дуже печетсь про рідну землю - Таісія Повалій!!!!tunika писав:Девочки, как вам евровиденье? Делитесь впечатлениями.
А какое же место заняла россиянка?
Я смотрела только первый полуфинал.