[center]...ДЯКУЮ мої ріднесенькі....
...ЩИРО ДЯКУЮ.. [/center]
Я пам'ятаю про усіх вас, хоча й не заходжу зараз на форум (в мене ноут накрився..., не витримав напруженої ситуації в країні... час від часу забігаю з планшету, або компа чоловіка, але там є свої нюанси по реєстрації)))
Будь ласочка, не ображайтеся якщо мене не спостерігаєте на форумах... я є... Я ЖИВа (я легітимна)))))
І ще... якщо хтось ще не в курсі, повідомляю, я зараз займаюся допомогою нашій армії (активна співпраця з АТО та батальонами по медицині та ін), тому, якщо комусь потрібна допомога по медичному чи іншому забезпеченню військових - звертайтеся, допоможу/зкоординую по мірі можливостей)))) Співпрацюю з різними громадськими організаціями, тому масштаб взаємодії широкий [center]ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД![/center]
Ще раз дякую! Мої координати на ФБ:https://www.facebook.com/irinka.swetlik ... mn#g_dance# (тільки прошу, пишіть ніки з 911,якщо будете авторизуватися на ФБ.... так легше розпізнавати своїх... бо зараз багато колорадів лізуть, провожу своє АТО іноді))))
Сегодня, 25 июня, славяне всего мира отмечают День дружбы и единения славян. Этот праздник был учреждён в 90-х годах ХХ века и был создан для того, чтобы разные ветви славянских народов помнили о своих исторических корнях, стремились сохранить свою культуру и многовековую связь друг с другом. Наиболее широко эта дата отмечается тремя странами — Россией, Украиной и Белоруссией.