Но, нет всё хорошо. Пронесло. Буду продолжать в том же духе.

elen_maman писав:ураа!! доброе утро и добрый день всем! #g_dance#
у меня сегодня ребенке днюха...23 лет дочке...и када оно выросло??! #sigh#
IN_NOCHKA писав:Замовляти треба правильно, бо отримуєте тільке те що ВАМ ПОТРІБНО, а не те що модне або престижне.Бюгюльмэ писав:Вiтаю, значить Ви гарна людина. Бо не кожному можна давати хто що попросить, раптом поганка якась замовляти почне непотрiбне?
Як я роблю. Десь в спокійному місці трохи медитуєте - уявляєте собі мобільний телефон, можна навіть свій власний, по якому ви будете телефонувати в Бюро замовлень Всесвіту. Якого він кольору, розміру, які там є кнопочки і т. і.. На панелі телефону мають бути обов"язково 3 кнопки "ДЯКУЮ", "ВІДПРАВИТИ", "ТЕРМІНОВО".
Алгоритм такий:
1. Ви визначаєте проблему, тренуйтесь на маленьких - транспорт на зупинку, каса без черги, ...
2. Коли ви бачите свою зупинку 20-30 м, подумки дістаєте телефон і починаєте набирати СМС, голосове повідомлення.
3. Починаєте з кнопки "ТЕРМІНОВО" - 3 рази натиснути, потім представляєтесь "Інна" - 3 рази, пишете конкретно що вам потрібно - "Потрібна маршрутка №... до зупинки "Пупкіно", вільна, щоб я сидячи як королева змогла доїхати", "ДЯКУЮ" - 3р. І нарешті "ВІДПРАВИТИ".
4. Відправили і забули про проблему, поки ідете до зупинки можна подивитись які гарні дерева навкруги і як обійти яму щоб не вбитись.
5. Коли отримале бажане , потрібно подякувати. Я роблю так "Терміново", "Інна", "Цьом-цьом", "ВІДПРАВИТИ"
Бажайте і отримуйте!!!! #yahoo#
Сразу видно - человек о стране переживает. Глобально мыслит.... По-государственному.....#g_haha#Лимончик писав: А сработает, если попросить что-то для Азирова и Януковича???? #g_crazy#
+1 #g_haha# #g_haha# #g_haha#Лапа писав:Сразу видно - человек о стране переживает. Глобально мыслит.... По-государственному.....#g_haha#Лимончик писав: А сработает, если попросить что-то для Азирова и Януковича???? #g_crazy#
А мы всё о своём....#blush#
Лапа писав:Сразу видно - человек о стране переживает. Глобально мыслит.... По-государственному.....#g_haha#Лимончик писав: А сработает, если попросить что-то для Азирова и Януковича???? #g_crazy#
А мы всё о своём....#blush#
Повернутись до “Розмови про різне”