СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

Берса писав:Если Бог поможет с поступлением, то и остальное образуется. Пусть пробует.

+1

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

что-то весны захотелось, цветов... 8-го марта что ли уже хочу...

Зображення

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Так дівчата, починаю розбір польотів, прошу підтягнуться м.Харків (шуткую), дзвонить дядя з м.Харкова, зареєстрував підприємство в нашому місті (не великому), потрібно здавати пусті звіти, ну поговорили, що до чого. і тут він говорить в мене в Харкові 3 таких і одне майже не має оборотів .ПЛАЧУ ЗА ВСЕ БУХГАЛТЕРУ 1000ГРН В КВАРТАЛ, випала, ну і як Вам це #swoon# #swoon# #swoon#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

По 83,33 в месяц на предприятие получается...#umbr# Ну, пусть платит.
И, небось, бумага (бланки) твои.
А такой вопрос: А нафига ему три пустышки и одна полупустая в Харькове и еще одно без оборотов в нашем райцентре? Он что, коллекционер?

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Nataliya 2201 писав:По 83,33 в месяц на предприятие получается...#umbr# Ну, пусть платит.
И, небось, бумага (бланки) твои.
Ага, і по електронкі все здать, нозями не проханже, ну настрій підпсували #sigh# . Чесно, я цього не знаю, не питала для чого тримати 3 пустих підприємства, це по типу щоб було.

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Ой, Люд, было бы из за чего настроение себе портить! Выбрось из головы.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Nataliya 2201 писав:Ой, Люд, было бы из за чего настроение себе портить! Выбрось из головы.
Все рівно, якийсь осад в душі лишився, це я не конкретно за себе, а за нас - бухгалтерів

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

LyudMila76 писав:
Nataliya 2201 писав:Ой, Люд, было бы из за чего настроение себе портить! Выбрось из головы.
Все рівно, якийсь осад в душі лишився, це я не конкретно за себе, а за нас - бухгалтерів
Жмотяра#g_cray2#

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

Получили сегодня на домашний адрес директора письмо такого содержания . «Головному бухгалтеру ! Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» щиро вітає вас із зимовими святами ! Нагадуємо , що на Ваші прохання колектив відділу передплати спеціально вийшов на роботу на всі вихідні , щоб Ви встигли передплатити ще в січні газету , тож надсилаємо все необхідне . Для того , щоб Ви почали отримувати «Все про бухгалтерський облік» - подзвоніть зараз у редакцію за номером ххх-хх-хх . Колектив редакції газети «Все про бухгалтерський облік» .» Счет на 2212,00грн. прилагается . Выражение лица директора не поддается описанию … Подозреваю , что он так и не поверил , что я не просила колектив отдела подписки специіально выходить на работу на все выходные и что газета эта мне совершенно без надобности … Вот не знаю тепер , плакать мне или смеяться … #sigh#

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Королева в пальто писав:Получили сегодня на домашний адрес директора письмо такого содержания . «Головному бухгалтеру ! Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» щиро вітає вас із зимовими святами ! Нагадуємо , що на Ваші прохання колектив відділу передплати спеціально вийшов на роботу на всі вихідні , щоб Ви встигли передплатити ще в січні газету , тож надсилаємо все необхідне . Для того , щоб Ви почали отримувати «Все про бухгалтерський облік» - подзвоніть зараз у редакцію за номером ххх-хх-хх . Колектив редакції газети «Все про бухгалтерський облік» .» Счет на 2212,00грн. прилагается . Выражение лица директора не поддается описанию … Подозреваю , что он так и не поверил , что я не просила колектив отдела подписки специіально выходить на работу на все выходные и что газета эта мне совершенно без надобности … Вот не знаю тепер , плакать мне или смеяться … #sigh#
Ну Королева, вот это закидон в твой огород! #g_haha#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”