а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
Так замахалася вже з тим всім, що зрозуміла: пора!
а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
я на таке не сподіваюся, хіба що на вихідних десь чухнути, бо від всьго вже просто нудить, треба змінтити обстановку хоча б ненадовгоNatalenna писав:а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
#g_cray# просто чувствую себя беременной , как а анектоде.....наверное я беременна - меня тошнит и тянет на соленное море#g_cray2#Ребекка писав:я на таке не сподіваюся, хіба що на вихідних десь чухнути, бо від всьго вже просто нудить, треба змінтити обстановку хоча б ненадовгоNatalenna писав:а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
Caramelka писав:Подскажите, никто не делал загран.проездной билет ребенку? На сайте нашла один из пунктов "Нотариально заверенное, разрешение обоих родителей на оформление детского проездного билета" Это ж не выезд, зачем нотариально????
нотаріально засвідчене клопотання батьків (або законних представників батьків чи дітей) у разі потреби самостійного виїзду таких осіб за кордон, а у разі, коли батьки не перебувають у шлюбі між собою, - того з них, з ким проживає дитина. За наявності заперечень одного з батьків документ може бути оформлено на підставі рішення суду. Для дітей віком від 14 до 18 років у заяві зазначається відсутність обставин, що обмежують згідно із законодавством право їх виїзду за кордон;
Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
С апреля проездных билетов на ребенка нет. Те что выданы ранее действуют.Agatha писав:Caramelka писав:Подскажите, никто не делал загран.проездной билет ребенку? На сайте нашла один из пунктов "Нотариально заверенное, разрешение обоих родителей на оформление детского проездного билета" Это ж не выезд, зачем нотариально????нотаріально засвідчене клопотання батьків (або законних представників батьків чи дітей) у разі потреби самостійного виїзду таких осіб за кордон, а у разі, коли батьки не перебувають у шлюбі між собою, - того з них, з ким проживає дитина. За наявності заперечень одного з батьків документ може бути оформлено на підставі рішення суду. Для дітей віком від 14 до 18 років у заяві зазначається відсутність обставин, що обмежують згідно із законодавством право їх виїзду за кордон;
я зараз ніде не вирвуся, бо оформляю документи по будинку і землі, а це гроші і біганина#wall#Ребекка писав:я на таке не сподіваюся, хіба що на вихідних десь чухнути, бо від всьго вже просто нудить, треба змінтити обстановку хоча б ненадовгоNatalenna писав:а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...Ребекка писав:и я так далеко не хочу, мне вот Прибалтика нравится
Нужно торопиться, одолжить и ехать , а то Мінфін до вересня подасть до Ради законопроект про податкову реформу#g_cray2#Natalenna писав:я зараз ніде не вирвуся, бо оформляю документи по будинку і землі, а це гроші і біганина#wall#Ребекка писав:я на таке не сподіваюся, хіба що на вихідних десь чухнути, бо від всьго вже просто нудить, треба змінтити обстановку хоча б ненадовгоNatalenna писав: а я от повирішую свої проблеми, які тут тримають, підскладаю грошики і чухну на море, яка би пора року не була...
Але як тільки зможу фінансово, то на тиждень десь поїду. Я сьогодні йшла на роботу і розуміла: якщо я не буду собі таке планувати, то не дійду до роботи, бо нерви вже на грані...
Повернутись до “Розмови про різне”