tunika писав:Добрый день! Всем хорошей недели, пусть она будет спокойной. #kiss#
А я опять с очередным шедевром из резюме. Человек хочет устроиться главным инженером. Все резюме написано вот в таком стиле:
"Созданиеслужбыохраны труда с «ноля» . ОтличноезнаниеКЗоТУкраины" - такое впечатление что пробел заело. Ошибок куууча, а вот это порадовало особо:
Личные качества - коммуникабельность, ответственность, исполнительность, порядочность, стрессоустойчивость, самоорганизованность, деловой стиль общения, уверенный пользователь ПК, умею работать в команде с документами.
Всім величезний привіт!#hi#
Не знаю, в яку темку написати, може хтось мене скерує де треба. Суть "Чим би то таким зайнятися, щоб менше працювати і більше заробляти".
Шось у мене після НР появилася "депресія", як у чийогось директора. Причина - невідповідність отримуваної ЗП часові і енергії, витраченим на роботу. Давайте будемо ділитися досвідом, порадами щодо додаткового виду діяльності, яким можна зайнятись окрім основної роботи, щоб підзаробити і інтенсивним способом покращити своє матеріальне становище. Бо від бухгалтерії шось нудити починає...
Барабашка писав:Всім величезний привіт!#hi#
Не знаю, в яку темку написати, може хтось мене скерує де треба. Суть "Чим би то таким зайнятися, щоб менше працювати і більше заробляти".
Шось у мене після НР появилася "депресія", як у чийогось директора. Причина - невідповідність отримуваної ЗП часові і енергії, витраченим на роботу. Давайте будемо ділитися досвідом, порадами щодо додаткового виду діяльності, яким можна зайнятись окрім основної роботи, щоб підзаробити і інтенсивним способом покращити своє матеріальне становище. Бо від бухгалтерії шось нудити починає...
Ну для начала отвлечься. У нас есть тема о хобби. А по "Дополнительному" заработку, так он в большинстве у нас тоже бухгалтерский.#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#
LyudMila76 писав:А можливо Вас просто нинішня робота не влаштовує і напрягає. І настрій відповідний, як платите так і роблю#sigh#
+1. Разговаривайте о повышении зарплаты. А если ни в какую - подыскивайте новую работу.
Если уж и работать за еду, то только за такую:
В противном случае