Можна, але вам потрібно переходити на низькокалорійну дієту - рис без солі, масла, молочка#g_blum#Альона1 писав:я так зрозуміла, так і перчик можна зфарширувати.офигевшая писав:Обожаю фаршировать помидоры!!!
Начинка для помидора: рис+чесночек+сырое яйцо (в каждый помидор) ничего не жарить.....
ХУДЕЕМ ВКУСНО ИЛИ МАЛОКАЛОРИЙНЫЕ БЛЮДА
-
IN_NOCHKA
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
-
ORXIDEA
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 904 рази
- Подякували: 860 разів
Вчера случайно попала на передачу по СТБ "Все буде добре" Комплекс упражнений «Tabata» от участника «Х-фактор» Дмитрия Сысоева .Всего четыре минуты в день, и ваша фигура в идеальной форме. Смотрите
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Так я зрозуміла , що тут рис без масла, а часник і яйця можна їсти , а на рахунок солі до мінімуму зводити. я сьогодні відварила пасолю, чим її заправити. томатом і часником.IN_NOCHKA писав:Можна, але вам потрібно переходити на низькокалорійну дієту - рис без солі, масла, молочка#g_blum#Альона1 писав:я так зрозуміла, так і перчик можна зфарширувати.офигевшая писав:Обожаю фаршировать помидоры!!!
Начинка для помидора: рис+чесночек+сырое яйцо (в каждый помидор) ничего не жарить.....
-
LyudMila76
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Альона! Мені вже Вас жалко, і не їсте, і спортом посилено займаєтесь, це Ви так до випускного готуєтесь?Альона1 писав:Абзац #swoon# Я тільки почала качати прес і то пять раз, а до 100 мені . правда я не тримаюся ні за що . так пробую. Це я ноги піднімаю, а тулуб ще ніяк.#g_haha# #g_haha# скачу по 200 раз, круг кручу по 200 раз, а прес туго, віджимаюсь поки 12 теж тільки недавно почала і вже з першого разу потянула руку.IN_NOCHKA писав:Я там скільки прес писала - 30 разів??? Я вже виросла до 100!!!!! Доганяйте#rolf#Альона1 писав: IN_NOCHKA, дякую за пенделя. Я вже крос бігаю, скачу на скаклці, кручу обруч, роблю нахили і млин. Ще пенделя дайте на прес і віджимання. Просто всі ці вправи роблю на вулиці , а віджиматись і прес качати немає як на вулиці, може від лавки віджиматись, количь у школі прес качала на лавці , а як не памятаю. Саме основне , що є результат , сама собі стала подобатись. депресія проходить. плаття на випускний ще не купила, треба ще трошки схуднути, куплю 30 травня.
-
IN_NOCHKA
- Светоч Мысли

Святим духом#rolf#Альона1 писав:Так я зрозуміла , що тут рис без масла, а часник і яйця можна їсти , а на рахунок солі до мінімуму зводити. я сьогодні відварила пасолю, чим її заправити. томатом і часником.IN_NOCHKA писав:Можна, але вам потрібно переходити на низькокалорійну дієту - рис без солі, масла, молочка#g_blum#Альона1 писав: я так зрозуміла, так і перчик можна зфарширувати.
У мене тренер з аеробіки (коли я ще на неї ходила), на питання щоб схуднути що можна їсти багато - мались на увазі яблучка, якась така їжа. Вона сказала "НІЧОГО". А самий універсальний засіб - скотч на рот
-
IN_NOCHKA
- Светоч Мысли

-
Альона1
- Светоч Мысли

Так до випускного. Схудла до половинного розміру. Міряю 44 великий 42 малий. Тепер або знову на якусь дієту, щоб до 42 або гола піду.Взагалі нічого не можливо купити вдягнутися.Чи це я така перебірлива.LyudMila76 писав:Альона! Мені вже Вас жалко, і не їсте, і спортом посилено займаєтесь, це Ви так до випускного готуєтесь?Альона1 писав:Абзац #swoon# Я тільки почала качати прес і то пять раз, а до 100 мені . правда я не тримаюся ні за що . так пробую. Це я ноги піднімаю, а тулуб ще ніяк.#g_haha# #g_haha# скачу по 200 раз, круг кручу по 200 раз, а прес туго, віджимаюсь поки 12 теж тільки недавно почала і вже з першого разу потянула руку.IN_NOCHKA писав: Я там скільки прес писала - 30 разів??? Я вже виросла до 100!!!!! Доганяйте#rolf#
-
Альона1
- Светоч Мысли

У школі, моя доця випускниця.IN_NOCHKA писав:А що за випуск, де?
- elen_maman
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
...сорвете овации на выпускной!! #g_haha#Альона1 писав:...так до випускного. .... або гола піду
так и скажите, что хочецца платье выспукницы!!#g_haha#
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
LARI
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 4054 рази
- Подякували: 3655 разів