с таким НДС-ом у нас у всех есть риск спитьсяFinancier писав:
Яков, и не спится же Вам перед началом рабочей недели #g_crazy#

С добрым утром, девочки и мальчики!
с таким НДС-ом у нас у всех есть риск спитьсяFinancier писав:

#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#ArinaArina писав:с таким НДС-ом у нас у всех есть риск спитьсяFinancier писав:
С добрым утром, девочки и мальчики!
Нам Вас не хватало........IrinkaSvetl деактивована писав:Привіт дівчата...
Ну як ви тут?
Я кстати вчера опробовала обработку по запросам в ЕРНН. Вроде бы получилось. Только она показывает, что у меня 6 входящих налоговых, а я нашла только четыре. Еще две не могу "выудить"ArinaArina писав:с таким НДС-ом у нас у всех есть риск спиться
Без волн, почти.IrinkaSvetl деактивована писав:Привіт дівчата...
Ну як ви тут?
Я тож много о них слышала, но не видела. Я постоянный клиент метро #smile3#Agatha писав:Ви бачили нових поліцейських? Такі класні- молоді, спортивні, ввічливі. А як водії по Києву стали їздити: суцільна ввічливість, не більше 80,0, на жовте зупиняються аж гальма пищать., всі уступають один одному дорогу#yahoo# #yahoo# #yahoo#
головне, щоб методи роботи попередників не перейняли.Agatha писав:Ви бачили нових поліцейських? Такі класні- молоді, спортивні, ввічливі.
80 по місту - це для Вас ввічливість???? при дозволеній 60Agatha писав:А як водії по Києву стали їздити: суцільна ввічливість, не більше 80,0,
У Києві є перелік вулиць ( і немаленький) де дозволено їхати з швидкістю 100,0ArinaArina писав: 80 по місту - це для Вас ввічливість???? при дозволеній 60
Повернутись до “Розмови про різне”