БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5

Розмови на різні теми
Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Зображення

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Agatha писав:
ArinaArina писав: 80 по місту - це для Вас ввічливість???? при дозволеній 60
У Києві є перелік вулиць ( і немаленький) де дозволено їхати з швидкістю 100,0
Перевищення дозволеної швидкості 60,0 на 20,0 км на карається штрафом. Тому, апріорі, всі їздять 80,0
Ви не водій?
я водій. апріорі перевищення в 20км. нормою не вважаю

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

IrinkaSvetl деактивована писав:Привіт дівчата...
Ну як ви тут?
Приветики!!! Ну как...да вот так....#g_dance#

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

ArinaArina писав:
Agatha писав:
ArinaArina писав: при дозволеній 60
Перевищення дозволеної швидкості 60,0 на 20,0 км на карається штрафом.
Ви не водій?
я водій.
Хмм, ніколи б не здогадалась із Ваших постів.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Agatha писав:
ArinaArina писав:
Agatha писав: Перевищення дозволеної швидкості 60,0 на 20,0 км на карається штрафом.
Ви не водій?
я водій.
Хмм, ніколи б не здогадалась із Ваших постів.
Хмм, а який зв'язок з постами?

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

Ой, девочки и мальчики!!! Замерзла шо капец. Жду обеда, пойду греться на улицу...

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

Добрый день всем. У нас сегодня жара, на улицу выходить не хочется, печет невыносимо.

IrinkaSvetl деактивована
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 133 рази

Повідомлення IrinkaSvetl деактивована »

Kate4 писав:
IrinkaSvetl деактивована писав:Привіт дівчата...
Ну як ви тут?
#yahoo# Здравствуйте, Ирина. Очень рада Вас видеть снова на форуме, Вы долго тут не появлялись. Как Вы?
В мене все чудово.. життя йде своїм рухом... дитина росте й закінчила 1 клас, я працюю й допомагаю своїм хлопцям військовим...

Давно не заходила на форум бо не було вільного часу, а вчора згадала й намагалася зайти, а виявилося, що мене деактивували, начебто за порушення Правил форуму, які я ж і допомагала колись прописувати... було дуже "приємно" про це дізнатися...
Дивно це все якось, якщо твоя думка не співпадає з основною лінією політики форуму, то ти зразу з т.зв. улюбленців і корисних користувачів перетворюєшся на білу ворону, але то таке... дуже шкода, що політичні погляди переважили нормальне людське спілкування й можливість діалогу, адже без діалогу неможливо прийти до спільного знаменника... сподіваюся, що навіть ті хто має інші переконання розуміє, що майбутнє за спільною країною і нам ніхто зі сторони не допоможе, що не потрібно кликати когось на прибирання у власній хаті, треба просто не смітити собі під ноги...

А взагалі я вірю, що все в нас буде гаразд не зважаючи на політичне різнобачення, у Києві стартував проект "Патрульна поліція" і дуже хочеться, щоб в них все вийшло... якщо чесно, вони дійсно позитивні, навіть якщо чогось не знають не соромляться це визнавати - це їм додає плюсів... а далі побачимо, головне як ми самі їх спримемо, чи будемо допомагати й слухати))))

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6632 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

IrinkaSvetl деактивована писав: В мене все чудово.. життя йде своїм рухом... дитина росте й закінчила 1 клас, я працюю й допомагаю своїм хлопцям військовим...

Давно не заходила на форум бо не було вільного часу, а вчора згадала й намагалася зайти, а виявилося, що мене деактивували, начебто за порушення Правил форуму, які я ж і допомагала колись прописувати... було дуже "приємно" про це дізнатися...
Дивно це все якось, якщо твоя думка не співпадає з основною лінією політики форуму, то ти зразу з т.зв. улюбленців і корисних користувачів перетворюєшся на білу ворону, але то таке... дуже шкода, що політичні погляди переважили нормальне людське спілкування й можливість діалогу, адже без діалогу неможливо прийти до спільного знаменника... сподіваюся, що навіть ті хто має інші переконання розуміє, що майбутнє за спільною країною і нам ніхто зі сторони не допоможе, що не потрібно кликати когось на прибирання у власній хаті, треба просто не смітити собі під ноги...

А взагалі я вірю, що все в нас буде гаразд не зважаючи на політичне різнобачення, у Києві стартував проект "Патрульна поліція" і дуже хочеться, щоб в них все вийшло... якщо чесно, вони дійсно позитивні, навіть якщо чогось не знають не соромляться це визнавати - це їм додає плюсів... а далі побачимо, головне як ми самі їх спримемо, чи будемо допомагати й слухати))))
Іра, привіт ) Рада бачити #smile3# І рада, що у вас все гаразд. Форум наш таки зазнав багато змін, на жаль не завжди таких як нам би хотілось... Удачі, Іринко.

Анни
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 2708 разів
Подякували: 675 разів

Повідомлення Анни »

IrinkaSvetl деактивована писав:)
Ирочка, здравствуйте!!!! Очень рада видеть!!! (Ваш вклад в Форум все-таки очень весомый!)

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”