Ха...
Пришла вчера с работы в 19.30, разогрела вчерашний суп, поужинала и начала перебирать ведро абрикос... что в банку, что в морозилку, что на варенье. Потом законсервировала абрикосы, помыла посуду-плиту-тумбочки, сварила суп кошке и уже еле передвигая ноги пошла в душ и в 22.45 вырубилась #g_haha#
Хотя еще на пару минут после ужина зашла на перекур к соседке #blush#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
-
МитинаАлла
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
МитинаАлла, краще б я відро абрикос перебирала. Вчора сусіди поставили на мого кота капкан, в який він успішно попався, добре, що ногу не відтяло. Як тваринка кричить - то як серце ріжуть. В 10 вечора я їхала з-за міста у цілодобову ветклініку. З тваринкою у маршрутках. Зараз котик почуває себе краще.
Прикро і те, що в такій годині важко зловити маршрутку, щоб добратися до міста, а мої друзі, які до мене регулярно дзвонять щокварталу за консультаціями не погодилися мені допомогти, хоч я і пропонувала компенсувати бензин і зверху дати.
Прикро і те, що в такій годині важко зловити маршрутку, щоб добратися до міста, а мої друзі, які до мене регулярно дзвонять щокварталу за консультаціями не погодилися мені допомогти, хоч я і пропонувала компенсувати бензин і зверху дати.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
МитинаАлла
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Жалко котика. И что плохого могло сделать это хрупкое и милое животное... Звери соседиNatalenna писав:МитинаАлла, краще б я відро абрикос перебирала. Вчора сусіди поставили на мого кота капкан, в який він успішно попався, добре, що ногу не відтяло. Як тваринка кричить - то як серце ріжуть. В 10 вечора я їхала з-за міста у цілодобову ветклініку. З тваринкою у маршрутках. Зараз котик почуває себе краще.
- Natalenna
- Светоч Мысли

Сусіди купили курчат і замість того, щоб тримати їх у клітці, вирішили вбити кота, бо він заходить на їхнє подвір'я, поставили на городі в себе капкан і не маленький, як на щурів, а значно більший.МитинаАлла писав:Жалко котика. И что плохого могло сделать это хрупкое и милое животное... Звери соседиNatalenna писав:МитинаАлла, краще б я відро абрикос перебирала. Вчора сусіди поставили на мого кота капкан, в який він успішно попався, добре, що ногу не відтяло. Як тваринка кричить - то як серце ріжуть. В 10 вечора я їхала з-за міста у цілодобову ветклініку. З тваринкою у маршрутках. Зараз котик почуває себе краще.
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
и я опишу свой вчерашний вечер #g_haha#
пришла домой в 18.00
первым делом поставила кашу для собаки, побежала нажала травы для кроликов, почистила у них, покормила, напоила, накормила котов, насобирала кабачков, натерла, нарезала гусям и курам. Собрала огурцы два ведра. Нарвала кукурузы, поставила вариться. Охладила кашу, покормила собаку. Вырвала бурьян на помидорах. Вычесала пса, покидала ему минут 15 пуллер и пошла варить себе суп с галушками. В 22.00 помывшись, наевшись включила сериал и час играла в покер. И так все лето как электровеник #g_crazy#
пришла домой в 18.00
первым делом поставила кашу для собаки, побежала нажала травы для кроликов, почистила у них, покормила, напоила, накормила котов, насобирала кабачков, натерла, нарезала гусям и курам. Собрала огурцы два ведра. Нарвала кукурузы, поставила вариться. Охладила кашу, покормила собаку. Вырвала бурьян на помидорах. Вычесала пса, покидала ему минут 15 пуллер и пошла варить себе суп с галушками. В 22.00 помывшись, наевшись включила сериал и час играла в покер. И так все лето как электровеник #g_crazy#
- Ребекка
- Светоч Мысли

курчат треба по-любому в клітку, бо якщо не ваш кіт, то інший буде брать їх, або кібець і ніякий капкан не врятує, то все с дурощівNatalenna писав:Сусіди купили курчат і замість того, щоб тримати їх у клітці, вирішили вбити кота, бо він заходить на їхнє подвір'я, поставили на городі в себе капкан і не маленький, як на щурів, а значно більший.МитинаАлла писав:Жалко котика. И что плохого могло сделать это хрупкое и милое животное... Звери соседиNatalenna писав:МитинаАлла, краще б я відро абрикос перебирала. Вчора сусіди поставили на мого кота капкан, в який він успішно попався, добре, що ногу не відтяло. Як тваринка кричить - то як серце ріжуть. В 10 вечора я їхала з-за міста у цілодобову ветклініку. З тваринкою у маршрутках. Зараз котик почуває себе краще.
- Natalenna
- Светоч Мысли

як білка в колесіРебекка писав:и я опишу свой вчерашний вечер #g_haha#
пришла домой в 18.00
- Natalenna
- Светоч Мысли

я не могла заснути до 2 ночі, і так день був жахливий, та й ще це.Ребекка писав:курчат треба по-любому в клітку, бо якщо не ваш кіт, то інший буде брать їх, або кібець і ніякий капкан не врятує, то все с дурощівNatalenna писав:Сусіди купили курчат і замість того, щоб тримати їх у клітці, вирішили вбити кота, бо він заходить на їхнє подвір'я, поставили на городі в себе капкан і не маленький, як на щурів, а значно більший.МитинаАлла писав: Жалко котика. И что плохого могло сделать это хрупкое и милое животное... Звери соседи
- Financier
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 617 разів
- Подякували: 1104 рази
Где вы черпаете силы на такой объем работы? #swoon#Ребекка писав:и я опишу свой вчерашний вечер #g_haha#
пришла домой в 18.00
Я прискакала с работы в 18:50, зашла в магазин за едой, пошла регить налоговые и сдавать НДСку, ЕСВшку ))) Муж к плите, готовить ужин. Поужинали, муж на пиво к друзьям я к монитору развалилась на полу смотрела сериал, потом часиков в 23:00 отрубилась в кроватке #blush#
В 6:30 подъем и все по новой #g_crazy#
- Ребекка
- Светоч Мысли

меня работа больше изматывает, до 17,00 чувствуешь себя как выжатый лимон и последнее время никакого удовлетворения от проделанной работы. А домой приходишь и все тебе рады, орут, жрать просят #g_haha# . Появляется второе дыхание, приток энергии и вперед. В теме про работу писали, что хорошо дома работать, а я вот не хочу это безобразие еще и домой тащить, только отучилась в нерабочее время о ней думать, вот еще бы снами научиться управлять, а то опять сегодня дирик снился #hunter#