А я в осадок випала, на підприємство завітав міський голова, працівники відмовились працювать через заборгованість по зар.платі (3 місяці), пообіцяв погасити до кіця місяця. Ха ,а потім саме смішне, вийшов з директором, і сказав вибрать тільки робітників і дати йому суму, а всім іншим #snooks# #snooks# , #snooks# , прикольно робить з бюджетом. Я своє негодування не встигла сказати керівнику, ховається від мене, нічого виловлю, і #dirol# нехай самі сідають і розгрібаються в бухгалтеріїї
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
что могу сказать..... сволочи тем более одного знаю..#g_haha#LyudMila76 писав: А я в осадок випала, на підприємство завітав міський голова, працівники відмовились працювать через заборгованість по зар.платі (3 місяці), пообіцяв погасити до кіця місяця. Ха ,а потім саме смішне, вийшов з директором, і сказав вибрать тільки робітників і дати йому суму, а всім іншим #snooks# #snooks# , #snooks# , прикольно робить з бюджетом. Я своє негодування не встигла сказати керівнику, ховається від мене, нічого виловлю, і #dirol# нехай самі сідають і розгрібаються в бухгалтеріїї
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Правильно, пусть вместо себя Вам выплатит.LyudMila76 писав: А я в осадок випала, на підприємство завітав міський голова, працівники відмовились працювать через заборгованість по зар.платі (3 місяці), пообіцяв погасити до кіця місяця. Ха ,а потім саме смішне, вийшов з директором, і сказав вибрать тільки робітників і дати йому суму, а всім іншим #snooks# #snooks# , #snooks# , прикольно робить з бюджетом. Я своє негодування не встигла сказати керівнику, ховається від мене, нічого виловлю, і #dirol# нехай самі сідають і розгрібаються в бухгалтеріїї
-
- Светоч Мысли
Віка, єнто, про нашого мера#wink#Виктория 80 писав:
что могу сказать..... сволочи тем более одного знаю..#g_haha#
-
- Акула НКУ
да я ж поняла, сколько я бухгалтер , я всегда отстаивала з-платы рабочих , своих бухгалтеров, директора знали - для меня это святой, человек отработал - будь добр заплати !!!! нет тошнила и доставала до последнегоLyudMila76 писав:Віка, єнто, про нашого мера#wink#Виктория 80 писав:
что могу сказать..... сволочи тем более одного знаю..#g_haha#
-
- Светоч Мысли
Я теж до певного моменту, амбразурою і за робітників, і за адмін.персонал, але, тоді така вималювалася позиція всім заплатить, а буху потім. А ні , я така як всі, всім платить значить, всім, і не користуватися моєю душевною добротою#g_haha# , правда раз як гавкнула, через 15хвилин, забрала те що мені винні були, і взагалі нічого бухгалтера драконить, я й так в рік дракона народилася#g_mad#
-
- Акула НКУ
#g_haha# #g_haha# не ну конечно всем значит всем#g_haha#LyudMila76 писав:Я теж до певного моменту, амбразурою і за робітників, і за адмін.персонал, але, тоді така вималювалася позиція всім заплатить, а буху потім. А ні , я така як всі, всім платить значить, всім, і не користуватися моєю душевною добротою#g_haha# , правда раз як гавкнула, через 15хвилин, забрала те що мені винні були, і взагалі нічого бухгалтера драконить, я й так в рік дракона народилася#g_mad#
-
- Светоч Мысли
Всем привет!
Договора написала и как предполагала заключать их не будем. Берем в аренду совершенно другое здание, большей площадью и в 3 раза дешевле. Будем делать ремонт и переезжать. Благо 2 месяца есть.
Неделю потеряла, но вспомнила кодексы.
Можно и поработать.
Договора написала и как предполагала заключать их не будем. Берем в аренду совершенно другое здание, большей площадью и в 3 раза дешевле. Будем делать ремонт и переезжать. Благо 2 месяца есть.
Можно и поработать.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Всё, что ни делается - к лучшему.ЕленаС. писав:Всем привет!
Можно и поработать.
Значит Вы или напоминания из Кодексов скоро в жизни примените, или кому-то из близких в ближайшее время такие же договора понадобяться.
Зря ничего не происходит!
-
- Светоч Мысли
Согласна.Вероніка писав:Всё, что ни делается - к лучшему.ЕленаС. писав:Всем привет!
Можно и поработать.
Значит Вы или напоминания из Кодексов скоро в жизни примените, или кому-то из близких в ближайшее время такие же договора понадобяться.
Зря ничего не происходит!
И еще там площадь больше. Можно добавить в студию красоты еще стомат. кабинет, гинекологический кабинет, лабораторию(мое желание), диет- кафе(идея директора), спортзал (идея другого директора),это один этаж). А еще есть еще один этаж, но планы на 2014 год. Так что будет интересно.