СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1728 разів

Повідомлення LyudMila76 »

oder писав:
При цьому "Деньги утром-стулья вечером.Наоборот можна ,но деньги вперед"
Одне, з моїх улюблених висловлювань #g_haha# . Та ще на практикі приміняти#sigh# .

oder
Гений
Гений
Дякував (ла): 419 разів
Подякували: 916 разів

Повідомлення oder »

Я співпрацюю з бюджетними організаціями ,то у мене цей вислів керівництво для виживання бізнесу

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

oder писав:Я співпрацюю з бюджетними організаціями ,то у мене цей вислів керівництво для виживання бізнесу
+1#hi5#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Королева в пальто писав:Озвучь ФИО , будь другом , хоть в личку , а то мало ли ... О , Боже , это как надо добить буха , чтобы бух такое брякнул ... #swoon#
Не, не местный. Информатизация и ПО.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#

sunny day
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 432 рази
Подякували: 158 разів

Повідомлення sunny day »

офигевшая писав:
оляля писав:А Вам ніколи не брехали? Я б взяла лікарняний і для себе постановила: це час на відновлення нервів, хворих, маю право.+заяву зповідомлення з описом. Коли мені сказали, що не віддадут трудову, я сказала - чекайте візиту з управління праці! і вийшла з офісу взагалі на 2 години. Трудову віддали вчасно
ЛЮДА! Я выделила жирненьким - это лекарство от нервов.
У знакомого - ни трудовой, ни расчета...ничего не отдавали. Но работодателю сильно не повезло, у него жена главбух. Заявление в управление по труду - просто бабка пошептала - все отдали!!!!!!
Работаем мы для того, чтобы жить, а не живем, чтобы работать!!!! А совесть.....не дает получать удовольствие и сама не получает. Если тебя достали, то к ним неприменимо совестливое поведение!
золотые слова, аж душу греют!

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Зробіть круглі очі, співчутливий голос і поясніть, що так сталося, ось саме зараз Вам запропонували нову роботу, і зарплата більша, і умови кращі ніж у неї. А виходити на нову роботу потрібно прямо зараз.Але оскільки Ви все розумієте, що річна звітність і роки спільної роботи, то річний звіт Ви зробите. Але на роботу приходити не будете, трудову Вам віддадуть і коштувати це буде стільки-то. Але директриса , мабуть, має на увазі, що Ви не маєте права звільнятись до здачі річного звіту. Поясніть їй, що є законодавство, якого потрібно дотримуватись, навіть якщо незручно і невигідно. Дуже спокійно і без погроз. Бо насправді виконуються лише ті погрози, які не озвучуються.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

LyudMila76 писав:Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#
Ну будет аудит, заплатит деньги им, а Вам то какая разница. Или она Вам должна за несколько месяцев. В любом случае з/плату, компенсацию за неиспользованный отпуск выплатить придется. А годовой отчет это еще 2 месяца (в это время она будет Вам платить?), потом опять скажет найму аудит. Оно Вам надо?
На такое моя подруга говорит "Що його казать як ВОНО конєчно".

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Agatha писав:Зробіть круглі очі, співчутливий голос і поясніть, що так сталося, ось саме зараз Вам запропонували нову роботу, і зарплата більша, і умови кращі ніж у неї. А виходити на нову роботу потрібно прямо зараз.Але оскільки Ви все розумієте, що річна звітність і роки спільної роботи, то річний звіт Ви зробите. Але на роботу приходити не будете, трудову Вам віддадуть і коштувати це буде стільки-то. Але директриса , мабуть, має на увазі, що Ви не маєте права звільнятись до здачі річного звіту. Поясніть їй, що є законодавство, якого потрібно дотримуватись, навіть якщо незручно і невигідно. Дуже спокійно і без погроз. Бо насправді виконуються лише ті погрози, які не озвучуються.
Майже все так і сказала, ледь сльози не пустила, каже раніше закриєш рік , раніше підеш.

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

LyudMila76 писав:Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#
Мы всегда всех понимаем. Только никто это не ценит, принимают за должное. Кто-то на форуме на днях выкладывал (искать не буду, но смысл такой):Сделаешь добро, первый раз скажут "Большое спасибо". Второй раз просто "Спасибо" А в третий спросят почему так долго не помогаешь.
Если Вам невмоготу, думайте о себе в первую очередь. Сейчас ТОЛЬКО 7 декабря. Еще весь декабрь впереди. И январь (сомневаюсь, что до 10 января сдадите все отчеты. Пусть нанимает аудит. Они ей и отчеты попутно сделают (за доп. плату). У меня была несколько лет ситуация. Тоже увольнялась. Хозяйка кричит, что найду замену, тогда и отпущу. А я вся такая правильная. Два месяца она искала замену, так и не нашла, все ее не устраивали. И у меня немного обстоятельства поменялись. Я и сказала, что раз не может найти, то я пока поработаю. Через пол года достало все так, что я опять начала увольняться. И, причем, сразу сказала, что отрабатываю 2 недели и все, Вы меня больше не увидите, варианты "пока не найду нового...." не проходят.Так меня сделали виноватой и неблагодарной. Ведь прошлый раз меня пожалели, взяли обратно ......и т.д., а я ......неблагодарная.
Так что сейчас год, там квартал, там нового человека ввести в курс дела....
Решать в любом случае Вам.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”