СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

#g_crazy# Девочки, смотрю, ВСЕХ хозяевов (ну, почти всех) надо отправить в кругосветное путешествие с эротическим уклоном. #g_haha#
Так что, 31.12. под бой курантов, дружно загадываем желание?#g_haha#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1728 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Блін, починаю входити в себе, і напевно повернусь не скоро#rrul# , чоловік напевно сьогодні вже мені зробить вирвані роки і обличчя шматочками за це#fool# .Розгубена і розбита вщент.

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Только-то в анекдотах
Воспитанный человек никогда не скажет «Пошёл ты…», он скажет: «Я вижу, вы далеко пойдёте»

sunny day
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 432 рази
Подякували: 158 разів

Повідомлення sunny day »

LyudMila76 писав:Блін, починаю входити в себе, і напевно повернусь не скоро#rrul# , чоловік напевно сьогодні вже мені зробить вирвані роки і обличчя шматочками за це#fool# .Розгубена і розбита вщент.
как это?

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

sunny day писав:
LyudMila76 писав:Блін, починаю входити в себе, і напевно повернусь не скоро#rrul# , чоловік напевно сьогодні вже мені зробить вирвані роки і обличчя шматочками за це#fool# .Розгубена і розбита вщент.
как это?
Ні, це така поговірка на російській мові "вырванные годы и лицо из тряпок", мала на увазі, що воно вже так його дістало, і якщо я скажу, що дороблю звіт потім піду буде ШКАНДАЛЬ, він навіть тон голосу ніколи не повисить, а так тихенько, чітко, лаконічно скаже, що вава в мене в голові по даному питанню #sigh#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Хорошо. Наймет она аудит (выбросит кучу денег на ветер) так на момент аудита тебя же уже не будет, правильно? Пусть зароются в своих бумажках- тебе то что?

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Берса писав:Хорошо. Наймет она аудит (выбросит кучу денег на ветер) так на момент аудита тебя же уже не будет, правильно? Пусть зароются в своих бумажках- тебе то что?
А хер его знает, товарищ майор. Я повинна була підти ще в серпні, ото тоді треба було йти і не чекать такого г-на

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Людочка, а ну соберитесь быстро! Чего из стервы-директриски Вы и Ваша семья должна страдать?! Уйдите на больничный, отправьте заяву!
Сегодня отдохните, отключите мозг и не думайте о работе, посмотрите фильм, сходите куда-то! Пожалейте себя, не стоит эта стерва того, что бы Вы так убивались! ЗАСТАВЬТЕ себя включить ответную реакцию, Вам можно все - соврать ей, послать ее, не сделать годовую отчетность! Почему руководству совесть позволяет относиться к работникам по-свински, а нам нет?! Значит, в отпуск такую совесть на время общения с такими людьми!!!

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

LyudMila76 писав:
Берса писав:Хорошо. Наймет она аудит (выбросит кучу денег на ветер) так на момент аудита тебя же уже не будет, правильно? Пусть зароются в своих бумажках- тебе то что?
А хер его знает, товарищ майор. Я повинна була підти ще в серпні, ото тоді треба було йти і не чекать такого г-на
Уходя - уходи....
Не расстраивайся, среди нас, таких умных, большая часть так же попадаються! Теория она и есть теория. А умные и решительные занимаються чем-то другим, в другой стране, в другой Галактике, "я так думаю"!!!!!

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Аудит спрямують не тільки на річну звітність, а й на пошук будь-яких помилок попереднього буха. Щоб виправдати свою ціну аудит постарається знайти якісь ляпи: там нема підпису, там дати, там 100,0 грн не туда віднесла. Непрофесійна, непорядна і т.д. і т.п. Містечко невелике. Це в великих містах можна більше ніколи не побачити попередніх роботодавців.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”