#g_haha# прям бальзам надушу в конце рабочего дня)))
не хочу спорить о том кто как болеет и т.д. но то что мужчины в штыки принимают такие шутки, уже говорит само за себя! это же в первую очередь стишок для поднятия настроения! #laugh#
aniri писав:#g_haha# прям бальзам надушу в конце рабочего дня)))
не хочу спорить о том кто как болеет и т.д. но то что мужчины в штыки принимают такие шутки, уже говорит само за себя! это же в первую очередь стишок для поднятия настроения! #laugh#
Власне так і є, для підняття настрою. Рада, що вам сподобалось. Гарним всім вихідних!
Я шукала роботу за сумісництвом. На моє оголошення дзвонить одна шахиня і каже "Наш офіс розташований у ... районі. Вид діяльності аптека". Я собі думаю ладно за сумісництвом може і поїду на інший кінець Києва хоч не дуже хочеться. Вона далі "Роботи не багато. Не більше 10 приходів за місяць (знаю я це не багато). У нас ще є філіали в Харкові, ми здаємо консолідований прибуток." Я аж задихатись почала - нічого собі роботи не багато!!!!!!
І за це "небагато" вона б мені плаотила - широкий жест - аж 2000.00 грн
Спочатку я хотіла її послати, а потім просто сказала що мені далеко їздити
IN_NOCHKA писав:Я шукала роботу за сумісництвом. На моє оголошення дзвонить одна шахиня і каже "Наш офіс розташований у ... районі. Вид діяльності аптека". Я собі думаю ладно за сумісництвом може і поїду на інший кінець Києва хоч не дуже хочеться. Вона далі "Роботи не багато. Не більше 10 приходів за місяць (знаю я це не багато). У нас ще є філіали в Харкові, ми здаємо консолідований прибуток." Я аж задихатись почала - нічого собі роботи не багато!!!!!!
І за це "небагато" вона б мені плаотила - широкий жест - аж 2000.00 грн
Спочатку я хотіла її послати, а потім просто сказала що мені далеко їздити
зря!! надо было правду сказать, пусть сама учиться бухгалтерии за такие деньги!!!
Да уж. Действительно надо было сказать, чтоб сама вела свою бухгалтерию. Зато какая экономия была бы!
Либо у них аптека пустая стоит... А скорее эти 10 приходов размером с две простыни каждый. Я когда-то работала в аптеке - 15 точек было. так каждый день по 10 приходов было.#g_mad#
Знакомая работает где-то год в аптеке бухгалтером.Так говорит , что за это время море новых наименований лекарств узнала, т.к. на нервной почве стала их все принимать.!!! Ужас!!! #g_hospita
Как может быть в аптеке 10 операций, если выручка оприходуется каждый день. Это уже 30. И расход по кассе...И приход товара... Знаю точно, сама работаю в таком аду...