Худеем вместе с пользой для здоровья!

Розмови на різні теми
elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Альона1 писав:А ці фрази переписуємо, і наклеємо на хоодильник
...
#rolf# #rolf# #rolf# а толку-то??!! у меня висит наклейка "хватит жрать - мы худеем!"...#sigh#
делаю вид, шо НЕУМЕЮ ЧИТАТЬ!! НЕГРАМОТНАЯ Я!!#g_crazy# #g_crazy#
Люблю и горжусь Донбассом!!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Вихід один, навчити читати вашого колегу з яким Ви разом вечеряєте... Це кота....#g_haha# #g_haha# #g_haha#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

svlana6 писав:Худеем и выглядим так:
Шея длинная, талии нет, уши лохматые, да и вообще - эпиляцию на все тело, это ж больно!!!!!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Да на рахунок епіляції, це жесть...#rolf# #rolf# #rolf#

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Колись давно у мене була нав"язлива думка про те, що лишні 3-5 кг- це причина всіх моїх невдач в житті. Я фанатично з ними (кілограмами) боролася, безрезультатно. Дієта, спорт,сауна, термошорти для тренувань, масажі і все таке інше... Потім я випадково прочитала книгу Мішеля Монтіньяка про здорове харчування. Наскільки я пам"ятаю, в нього є ціла серія книг про харчування. Я не пам"ятаю, яку точно книгу я прочитала, але мізки в мене стали на місце. Бо лишня вага ( в тому числі і уявна) є наслідком проблем із самооцінкою. Окрім дійсно дуже корисних порад з харчування і поєднання продуктів, там є поради психологічного плану. Наскільки я пам"ятаю:
1. Не рахуйте калорії в кожному шматку, який кладете в рот. Бо тоді вони відкладаються якраз на Ваших боках.
2. Не складайте дієту з екзотичних овочів та фруктів, а-ля ананас на сніданок, манго на обід, креветки на вечерю. Дієта сама по собі важка річ, не ускладнюйте її ще куховарським проблемами.
3. Не ставте собі часових рамок. Бо будете розчаровані.
4. Не беріться за справу з фанатизмом. Хто дуже круто бере на початках, як правило, не доводить справу до кінця. з цього приводу згадала анекдот: " 4 дня сиділа на кефірній дієті. Потім захотіла попити води, підійшла до холодильника, а далі все як в тумані, прийшла до себе, коли запивала шоколадку борщом".
5. Краще півгодини кожен день зарядки на протязі років ніж 2 години в тиждень в спортзалі.(Ну, тут неоднозначно, це кому як підходить).
6. Їжа одне з головних задоволень в житті. Не потрібно позбавляти себе цього цілком.( Хм, добре, що від сексу не поправляються, теж одне із задоволень в житті#g_blum# #g_blum# )
7. Що таке нормальна вага? Поняття сугубо індивідуальне. Зріст-100-10+/- 2 кг. Це моя така думка. Завжди можна знайти купу недоліків у власному тілі і тратити життя на їх вдосконалення. Замість того, щоб власне жити. І любити себе.

В цілому порада така: відпустіть проблему, не думайте весь час над тим, як її вирішити, але змініть харчування і займіться спортом. І результат буде. Саме головне, мало не забула:
8. Дуже добре розщеплює жири червоне вино. Випивайте бокал вина кожен день після вечері. ( Цю пораду я виконую завжди).

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

А вино яке пити сухе , напівсолодке чи солодке?????
А на рахунок сексу , це як кому, хто худає , а кому і дупу з сіськами так рознесе, що і дієта і спорт не допоможуть.#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#

svlana6
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 54 рази

Повідомлення svlana6 »

офигевшая писав:
svlana6 писав:Худеем и выглядим так:
Шея длинная, талии нет, уши лохматые, да и вообще - эпиляцию на все тело, это ж больно!!!!!
я тоже про эпиляцию подумала. но шея то лебединая. говорят, это красиво. конечно не жирафья....
а если там ножки побрить, очень даже стройненькие будут
Может там и талия имеется. Просто в профиль ее не видать.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Я п"ю сухе домашнє. З приводу секса: якщо після ТОГО не йти на кухню щось поклювати, то не рознесе #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Интересненькая темка....
Секс, как фитнес, муж, как тренажер.....

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Весна все-таки #yahoo# #yahoo# #yahoo#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”