Да. мир тесен...Agatha писав:Теж хочете 100 років прожити? Ха, а у мене дідусь по маминій лінії з Сумської області...
Но это же здорово!!!#yahoo# #yahoo# #yahoo#
Да. мир тесен...Agatha писав:Теж хочете 100 років прожити? Ха, а у мене дідусь по маминій лінії з Сумської області...
так я про областьЛапа писав:???? Чего??Виктория 80 писав:такс Ромны твои а полк МОЙЙЙЙЙЙЙ#goody# #goody# #goody# #goody#Лапа писав: Буду стараться...
У меня в семье долгожителей хватает...
Мои бабушка и дедушка ещё живы и при памяти (Слава Богу)
А мне уже 4-й десяток пошёл..
Ромны нет.. Мой родной Глухов...
Но область-то одна...#yahoo#
Повідомлення Тот самый гость »
Мені чомусь закарбувалося у пам'яті, що від дожив до 125 років у цих жахливих умовах. Про саме таку тюрму і нам у школі розповідали. Знову ж таки нещодавно був випуск "Машини часу" саме про Калнишевського. Пропоную знайти та подивится (ну, не виходить у мене знайти архів 5-го каналу #wall#).Agatha писав: От що означає "козацьке здоров"я". 10 років в одиночній камері ( я десь читала, що це була фактично яма, в яку йому спускали їжу на мотузці) і все це в віці 101-110 років. #hi# #hi# #hi#
Я сподіваюсь, в Запоріжжі нема пам"ятника Катерині??#wall# #wall# #wall#
Тот самый гость писав:Мені чомусь закарбувалося у пам'яті, що від дожив до 125 років у цих жахливих умовах. Про саме таку тюрму і нам у школі розповідали. Знову ж таки нещодавно був випуск "Машини часу" саме про Калнишевського. Пропоную знайти та подивится (ну, не виходить у мене знайти архів 5-го каналу #wall#).Agatha писав: От що означає "козацьке здоров"я". 10 років в одиночній камері ( я десь читала, що це була фактично яма, в яку йому спускали їжу на мотузці) і все це в віці 101-110 років. #hi# #hi# #hi#
Я сподіваюсь, в Запоріжжі нема пам"ятника Катерині??#wall# #wall# #wall#
Офіційно я не пригадую, щоб у нас був такий пам'ятник. Але ж я не дотична до приватних колекцій, наприклад, братів Кальцевих. Мо й у них якась межигірсько-пшончина спадщина є у вигляді бюсту/барель'єфу/пам'ятника/картинного полотна/ікони Катерини...
Він прожив 112 років 1691-1803. Пережив Катерину 2-у і її сина Павла 1-го, ну, які заслали його на Соловки. При цьому останні 25 років життя провів явно не на перинах. Я це до того, що саме головне в житті то таки гени, а не правильний спосіб життя.Тот самый гость писав: Мені чомусь закарбувалося у пам'яті, що від дожив до 125 років у цих жахливих умовах. .
З урахуванням того, що саме ці роки він харчувавася досить просто, не мав можливості сваритися (і навіть розмовляти з оточуючими - це я про наше сьогодення), умови були занадто спартанськими, можливо, спосіб таки теж має значення...Agatha писав:Він прожив 112 років 1691-1803. Пережив Катерину 2-у і її сина Павла 1-го, ну, які заслали його на Соловки. При цьому останні 25 років життя провів явно не на перинах. Я це до того, що саме головне в житті то таки гени, а не правильний спосіб життя.Тот самый гость писав: Мені чомусь закарбувалося у пам'яті, що від дожив до 125 років у цих жахливих умовах. .
Я таки з Вами згодна: менше і простіше їсти, не нервуватись- довше будеш жити. Блін, але ж він там на Соловках гнилу картоплю їв, про фрукти/овочі взагалі мовчу, лікаря за 25 років певно жодного разу не бачив- і 112 років прожив. І Соловки- то не курорт в плані клімату.Тот самый гость писав:]
З урахуванням того, що саме ці роки він харчувавася досить просто, не мав можливості сваритися (і навіть розмовляти з оточуючими), умови були занадто спартанськими, можливо, спосіб таки теж має значення...
Памятника нет, но есть скала на Днепре - называется "Кресло Екатерины". Скалу хорошо видно с ДнепроГЭСаЛапа писав:Я не видела..Agatha писав:...Я сподіваюсь, в Запоріжжі нема пам"ятника Катерині??#wall# #wall# #wall#
Повернутись до “Розмови про різне”