Где отдыхаем
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Точно-точно.оляля писав:та нє, ми добрі: як кажуть, коли жінці обламують крила, вона починає літати на мітлі. Так що хай не дратують, і ми будемо ангелами!
Ещё вспомнилось: если Ваш поезд ушёл, остались ещё самолёты и яхты...
-
- Оракул
- Дякував (ла): 1148 разів
- Подякували: 600 разів
5 БАЛЛОВ !!!! #g_witch#оляля писав:та нє, ми добрі: як кажуть, коли жінці обламують крила, вона починає літати на мітлі. Так що хай не дратують, і ми будемо ангелами!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Вероника! Это мой статус в "Одноклассниках"#rtfm# Пусть скажут мне: "Ушли все поезда. И поздно уж от жизни ждать чего-то". А я отвечу : "Это - ерунда. Ещё есть корабли и самолёты".#curtsey#Вероніка писав:Точно-точно.оляля писав:та нє, ми добрі: як кажуть, коли жінці обламують крила, вона починає літати на мітлі. Так що хай не дратують, і ми будемо ангелами!
Ещё вспомнилось: если Ваш поезд ушёл, остались ещё самолёты и яхты...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
їздили самі, без путівок.
проїзд нам обійшовся 370+311 на чотирьох . Вам треба дивитись поїзди з свого регіону. ми виїхали вечером зі Львова, приїхали в Хмельницьк вночі, почекали на вокзалі, пересіли на регіональний експрес( мяка електричка) і в 7 були в Камянці. поселились в готель( готель с. Смотрич - закінчується камянець і зразу це село, при вїзді - готель, 480 грн за одну добу, тобто 120 за одного, чисто, ТВ, можна замовити сніданок), відіспались і пішли гуляти. маршрутки - 2 грн. чекати довго не треба. поїсти можжна практично на кожному кроці. чоловік знав кафешку, де дуже смачно готують.два горщики з печенею( картопля, гриби, фасоля, м"ясо), банош з бринзою, відбивна з картоплею - 170 грн, опрції величезні, діти не змогли доїсти.на комжном укроці сувеніри, квас - 6 грн півлітра - камянецький - дуже смачний. скільки коштують квитки в замок - не пам"ятаю. але мабуть не дуже багато, бо ціна не вразила. екскурсія коштує 250 грн, чесно, зажала, купила класну книжку натомість
Якщо хочете глянути тілкьи кам"янеуь, то думаю можна обійтися один днем,( зранку приїхати і вечером поїхати, ми так їздили в Мукачево, абсолютно без багажу, зручно) ми ще просто хотіли на фестиваль Хотин стародавній, тому у нас поїзка розтягнулась. На другий день ми цілий день були в хотині, але якщо без фестивалю, то екскурсія не дуже довга, мабуть.
якщо якісь питання - питайте
проїзд нам обійшовся 370+311 на чотирьох . Вам треба дивитись поїзди з свого регіону. ми виїхали вечером зі Львова, приїхали в Хмельницьк вночі, почекали на вокзалі, пересіли на регіональний експрес( мяка електричка) і в 7 були в Камянці. поселились в готель( готель с. Смотрич - закінчується камянець і зразу це село, при вїзді - готель, 480 грн за одну добу, тобто 120 за одного, чисто, ТВ, можна замовити сніданок), відіспались і пішли гуляти. маршрутки - 2 грн. чекати довго не треба. поїсти можжна практично на кожному кроці. чоловік знав кафешку, де дуже смачно готують.два горщики з печенею( картопля, гриби, фасоля, м"ясо), банош з бринзою, відбивна з картоплею - 170 грн, опрції величезні, діти не змогли доїсти.на комжном укроці сувеніри, квас - 6 грн півлітра - камянецький - дуже смачний. скільки коштують квитки в замок - не пам"ятаю. але мабуть не дуже багато, бо ціна не вразила. екскурсія коштує 250 грн, чесно, зажала, купила класну книжку натомість
Якщо хочете глянути тілкьи кам"янеуь, то думаю можна обійтися один днем,( зранку приїхати і вечером поїхати, ми так їздили в Мукачево, абсолютно без багажу, зручно) ми ще просто хотіли на фестиваль Хотин стародавній, тому у нас поїзка розтягнулась. На другий день ми цілий день були в хотині, але якщо без фестивалю, то екскурсія не дуже довга, мабуть.
якщо якісь питання - питайте
-
- Гений
- Дякував (ла): 175 разів
- Подякували: 104 рази
Спасибо за инфу. В Мукачево была по путевке где-то лет 10 назад. Всю округу посмотрели. Красота!!! А в прошлом году муж был в командировке в Каменце. Ему очень понравилось и меня заразил...Надо будет как-то придумать, поискать екскурсионные маршруты. На 1 день не получится - ехать до Киева только ночь...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 13 разів
Подскажите или посоветуйте, пожалуйста, кто ездил в Санкт-Петербург. Очень хочу поехать семьей, но как лучше - через агенство автобусом, но думаю тяжеловато с ребенком 10 лет. Или же взять билет на поезд. Муж город знает, но говорить не хочу - это я готовлю подарок.