ну, видимо, потому что немного отличаются)))
З.Ы. Муралы по повторенным посмотрел.[/quote]
Вот так вот криво подтягивает ссылку под название. Чего-то операцонки не дружат...#g_crazy#
Всім привіт! Чи то день такий чи зима затягнулася чи звітній період, але мене не відпускає бажання кинути на... всі ті фірми, які я веду разом з ФОПами. Наддоїло бути мамою для капризних діток, за всіма прибирати, підчищати, шукати документи, коли твої просьби ігноруються, або успішно забуваються, як якась дурничка. Деколи такі екземпляри попадаються, що хочеться просто взяти ремня і вилупити, сил більше нема.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Natalenna писав:Всім привіт! Чи то день такий чи зима затягнулася чи звітній період, але мене не відпускає бажання кинути на... всі ті фірми, які я веду разом з ФОПами. Наддоїло бути мамою для капризних діток, за всіма прибирати, підчищати, шукати документи, коли твої просьби ігноруються, або успішно забуваються, як якась дурничка. Деколи такі екземпляри попадаються, що хочеться просто взяти ремня і вилупити, сил більше нема.
Як же я вас розумію, Наталочко !!!!!!
Але вмовляю себе майже кожного дня - життя прекрасне, а то просто робота, бережи нерви !
Тримайтеся, все буде добре #drinks#
Natalenna писав:Всім привіт! Чи то день такий чи зима затягнулася чи звітній період, але мене не відпускає бажання кинути на... всі ті фірми, які я веду разом з ФОПами. Наддоїло бути мамою для капризних діток, за всіма прибирати, підчищати, шукати документи, коли твої просьби ігноруються, або успішно забуваються, як якась дурничка. Деколи такі екземпляри попадаються, що хочеться просто взяти ремня і вилупити, сил більше нема.
Як же я вас розумію, Наталочко !!!!!!
Але вмовляю себе майже кожного дня - життя прекрасне, а то просто робота, бережи нерви !
Тримайтеся, все буде добре #drinks#
Дякую, Танечко! #drinks#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Шановні мої колеги !!!!
Я це зробила !!!
Я - магістр !!!
От дуже хотіла отримати вищу освіту - звершилось !
Ейфорії поки нема, але все-таки приємно розуміти, що я це змогла, не дивлячись на вік і всі перепони.
Tasa писав:Шановні мої колеги !!!!
Я це зробила !!!
Я - магістр !!!
От дуже хотіла отримати вищу освіту - звершилось !
Ейфорії поки нема, але все-таки приємно розуміти, що я це змогла, не дивлячись на вік і всі перепони.