СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

svlana6 писав:Чем больше читаю форум, тем больше успокаиваюсь. Я думала, что такие идиотии только у меня случаются. И никому не жаловалась. Стыдно было как-то, что решат, что я совсем валенок.
У меня не с резиной, а с отдыхом такое хотели провернуть. Отбилась. Но я заранее про допблаго предупредила.

Капец просто.
Иногда такой капец придумают...и глазками хлопают, а почему нельзя, где написано?
Просто придумывают такое, что стыдно другим и рассказать....а доводы приводят - юмористы отдыхают!#aggr# #aggr# #aggr#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

офигевшая писав: Иногда такой капец придумают...и глазками хлопают, а почему нельзя, где написано?
Просто придумывают такое, что стыдно другим и рассказать....а доводы приводят - юмористы отдыхают!#aggr# #aggr# #aggr#
И фраза на "добивочку" - "Вы не волнуйтесь, потом это будет не Ваша головная боль".
Вот сижу, болею головой и думаю - А ЧЬЯ? Кто будет на глупые вопросы давать глупые ответы?

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Nataliya 2201 писав: И фраза на "добивочку" - "Вы не волнуйтесь, потом это будет не Ваша головная боль".
Вот сижу, болею головой и думаю - А ЧЬЯ? Кто будет на глупые вопросы давать глупые ответы?
...а у таких умняшек нада письменно брать "..я такой-то за эту фигню отвечаю САМ!" #rtfm# #sigh#
Люблю и горжусь Донбассом!!

svlana6
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 54 рази

Повідомлення svlana6 »

офигевшая писав:Иногда такой капец придумают...и глазками хлопают, а почему нельзя, где написано?
Точно. И еще придурковатая улыбочка.
Иногда сомневаешься, а не в дурке ли ты работаешь.
Либо тебя слабоумной считают#g_hospita

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Портрет большинства начальников. Их глазами.

[imgЗображення ][/img]

fishka+
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1178 разів
Подякували: 1391 раз

Повідомлення fishka+ »

Блин, а я так люблю жареные семечки...
http://www.kp.by/daily/25672/832268/

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Дівчата, поділяться, в моєї дуже близької людини, почалися проблеми зі зоров'ям, дуже почала крутитися голова, аналізи в нормі, рентген- показав остеохондроз, пройшла лікування у невропатолога, курс масажу- дуже гарний, провірили зір,бо були проблеми, виявили астегматизм на одному 0,1 на іншому 0,3 , ми всі заставляємо ходить в очках - на відріз я молода (сім'я - чоловік, дитина все нормально), я вже домомагала як могла, каже ми не розуміємо, зібралася робити МРТ, ну я впевнена нічого не покаже, вродь після лікування стало трохи легше, то взагалі так крутилася, що якби не трималася за стіл не раз могла впасти. Якщо чесно не знаю вже що робити, таких собі діагнозів понапридумувала, плаче тепер постійно. Я, наприклад, впевнена, що це через зір. Можливо хтось щосб знає напишіть, бо в мене фантазія скінчилась.Дякую.

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

LyudMila76 писав:Дівчата, поділяться, в моєї дуже близької людини, почалися проблеми зі зоров'ям, дуже почала крутитися голова, аналізи в нормі, рентген- показав остеохондроз, пройшла лікування у невропатолога, курс масажу- дуже гарний, провірили зір,бо були проблеми, виявили астегматизм на одному 0,1 на іншому 0,3 , ми всі заставляємо ходить в очках - на відріз я молода (сім'я - чоловік, дитина все нормально), я вже домомагала як могла, каже ми не розуміємо, зібралася робити МРТ, ну я впевнена нічого не покаже, вродь після лікування стало трохи легше, то взагалі так крутилася, що якби не трималася за стіл не раз могла впасти. Якщо чесно не знаю вже що робити, таких собі діагнозів понапридумувала, плаче тепер постійно. Я, наприклад, впевнена, що це через зір. Можливо хтось щосб знає напишіть, бо в мене фантазія скінчилась.Дякую.
может банально...дистония?! перепады давления могут кружить голову и кстати остеохондроз с дистонией очень часто вместе. Какое давление? В моменты когда плохо было, меряли? на разных руках?
Люблю и горжусь Донбассом!!

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

elen_maman писав: может банально...дистония?! перепады давления могут кружить голову и кстати остеохондроз с дистонией очень часто вместе. Какое давление? В моменты когда плохо было, меряли? на разных руках?
Ні, з тиском все гаразд, міряє кожного дня, вона вже з прибором на роботу ходить, і міряє тоді коли таке починається, все нормально.

Emiliya
Гений
Гений
Дякував (ла): 368 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення Emiliya »

fishka+ писав:Блин, а я так люблю жареные семечки...
http://www.kp.by/daily/25672/832268/
Не берите близко к сердцу. Я покупаю семечки на рынке на развес не жаренные, а дома промываю, подсушиваю и жарю. И намного экономнее и вкуснее покупных и расфасованных.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”