Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospitaАльона1 писав:І до мене будь ласка на ТИ. У мене душа хоч покалічена, але теж молода.
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
И к нам в Киев приезжай#g_hospitaavp2002 писав:Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospitaАльона1 писав:І до мене будь ласка на ТИ. У мене душа хоч покалічена, але теж молода.
устроим отдых#curtsey#
-
- Светоч Мысли
а Попен молодец)) Зашел, приказал обращаться на "ты"... и ушел)) серьезный, однако!))
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Обов'язково у цьому році приїду до Києва. Бо дитя моє там ще ніколи не було і я толком його не бачила. Хресний приїжджав до дитини в гості і запросив.Levenya писав:И к нам в Киев приезжай#g_hospitaavp2002 писав:Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospitaАльона1 писав:І до мене будь ласка на ТИ. У мене душа хоч покалічена, але теж молода.
устроим отдых#curtsey#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 473 рази
- Подякували: 970 разів
А можно и я ? У меня там ребенок живет. Устроим слет#russian# #russian# #russian# #russian# #drinks# #drinks#Альона1 писав:Обов'язково у цьому році приїду до Києва. Бо дитя моє там ще ніколи не було і я толком його не бачила. Хресний приїжджав до дитини в гості і запросив.Levenya писав:И к нам в Киев приезжай#g_hospitaavp2002 писав: Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospita
устроим отдых#curtsey#
-
- Светоч Мысли
На наступноми тижні нам морози обіцяють. "То ли ещё будет."avp2002 писав:
Что же у вас там происходит?#g_pinkgla По всей Украине тепло, у нас уже +22,почти лето#g_crazy# #g_crazy# , а у вас " В Гадюкино опять идут дожди"?#g_mad# #g_mad# #g_mad#
-
- Светоч Мысли
Думаю было бы просто замечательно... слет! даже звучит хорошо!#g_witch# #g_witch# #g_witch#avp2002 писав:А можно и я ? У меня там ребенок живет. Устроим слет#russian# #russian# #russian# #russian# #drinks# #drinks#Альона1 писав:Обов'язково у цьому році приїду до Києва. Бо дитя моє там ще ніколи не було і я толком його не бачила. Хресний приїжджав до дитини в гості і запросив.Levenya писав: И к нам в Киев приезжай#g_hospita
устроим отдых#curtsey#
-
- Светоч Мысли
Наверное после дачи и опилок отходит#g_hospita #g_hospita #g_hospita #g_hospita кому не понятно вся боль в СтенеLevenya писав:а Попен молодец)) Зашел, приказал обращаться на "ты"... и ушел)) серьезный, однако!))
-
- Светоч Мысли
А у Вас у Запоріжжі я була в гостях, у своєї землячки проїздом. Ми з доцьою їздили в Бердянськ в санаторій . То нас зустрічали на жд і відвозили в санаторій і забирали звідти і квитки там брали, бо в нас не можна було взяти на поїзд. І на Хортицю возили і в ресторан над Дніпром ми там не то гусей ,не то качок чи лебедів там кормили. Бачила ваш могутній дніпрогес, і страшні хмари від заводу. і в зоопарку ми були і там де зміюки і крокодили. І площа мені Ваша сподобалась така довга і ЛЕНІН з піднятою рукою,і споруди з підсвіткою.avp2002 писав:Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospitaАльона1 писав:І до мене будь ласка на ТИ. У мене душа хоч покалічена, але теж молода.
-
- Светоч Мысли
Да, если проездом , то поздравляю, много увидели. Будете проездом еще, заходите, тел. сброшу в личкуАльона1 писав:А у Вас у Запоріжжі я була в гостях, у своєї землячки проїздом. Ми з доцьою їздили в Бердянськ в санаторій . То нас зустрічали на жд і відвозили в санаторій і забирали звідти і квитки там брали, бо в нас не можна було взяти на поїзд. І на Хортицю возили і в ресторан над Дніпром ми там не то гусей ,не то качок чи лебедів там кормили. Бачила ваш могутній дніпрогес, і страшні хмари від заводу. і в зоопарку ми були і там де зміюки і крокодили. І площа мені Ваша сподобалась така довга і ЛЕНІН з піднятою рукою,і споруди з підсвіткою.avp2002 писав:Приезжай в гости, душу вылечим в 2 сек#g_hospita #g_hospita #g_hospitaАльона1 писав:І до мене будь ласка на ТИ. У мене душа хоч покалічена, але теж молода.