Повідомлення Тот самый гость »
#blush# Я прошу прощения, но с моим плохим зрением, мне показалось, что на средней тарелке ещё один Пшонка "в образе". #g_haha#
#g_haha#Тот самый гость писав:#blush# Я прошу прощения, но с моим плохим зрением, мне показалось, что на средней тарелке ещё один Пшонка "в образе". #g_haha#
А вообще - огромное спасибо за фотоотчёт. #curtsey#
Agatha, це була екскурсія організована фірмою, наймали мікроавтобус, їхали годин шість з зупинкою на сніданок, відстань трохи за 300 км.Agatha писав:Juliya як Ви добирались з Києва в Опішне? Скільки кілометрів? Таки цього літа я туди попаду, вже декілька років планую і все ніяк. Між іншим, 21-22 червня в Пирогово пройде щорічний ярмарок глиняних виробів. Я була на цих ярмарках ще за Ющенка. Він сам з Катериною ходив і купляв. Продавці як його бачили, зразу ціну в 2 рази збільшували. Класні тоді були ярмарки, різноманітні. В Україні не тільки Опішне глиняні вироби робить, привозять з Запоріжжя, Косово, якісь авторські майстерні. А при ВФЯ ярмарки "здохли", 1-2 перекупщика і все. Ну, він же балетом цікавився, а не народною творчістю #dance# Цікаво як цього року буде...
Повернутись до “Розмови про різне”