БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Петровна писав:Привет девочки! Наконец-то забежала на секундочку отдохнуть от отчетов к вам.
Все хотела поделиться сегодняшним звонком из налоговой. Значит, у нас НДСа за декабрь нарисовалось 50 тыщ. Много, но ничего не поделаешь. Мы его бзаплатили на прошлой неделе и забыли о нем. Сегодня звонит мне инспектор по НДС и спрашивает: "А вы когда будете НДС платить?", я говорю, что оплатили уже. а она мне: "А вы не могли бы еше нам АВАНСОМ заплатить наперед?" Бля, хорошо, что я сидела, а то бы упала. Их наглости нет предела#wall#
Зараз я як вам розкажу , то точно впадете. В понеділок хотіла заплатити ПДВ , на сайті ДПА реквізитів не було , думаю подзвоню до інспектора запитаю, не дозвонилась. А ще треба було оренду землі , до того інспектора дозвонилась. Вона мені сказала , що помінялась тільки назва отримувача , і відразу питає , а ви можете за квартал заплатити, (це я плачу за грудень , а вони ще за квартал вперед просять.)я кажу ні, а за два місяці, кажу теж ні. Відправила я сплату , Звонить директор до мене і каже , що звонив інспектор з ПДВ і дуже просив не платити суму ПДВ по терміну, а заплатити 31 січня. Директор обурився , та й каже як це , ви ж штраф нарахуєте за несплату( сума прилічна, на пустому місці штраф 13 тис), А інспектор молиться , божиться , що не будуть штраф нараховувати, На другий день, звонив заступник начальника і просив , щоб ми не платили ПДВ, теж казав директору, що штрафу не нарахують. А директор сказав , що я не знала тай заплатила, То той так кричав, возмущався, що ми їх не послухали, Оце кіно!!!!!#swoon#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

так им же ежедневные планы доводят...бедняжкам...вот они вешаются...#rolf# #rolf#
У меня похожая история была на неделе...звоню спрашиваю - могу дать прибыли...НЕТТТТ!! НЕ НАДО! январь выполнили и перевыполнили! давайте в феврале! #rtfm#
Ну поржали мы с шефом.. а сделали по-своему, как НАМ удобно! это их проблемы...
А звонила сама к ним, хотела шобы ОНИ попросили-типа да, ДАЙТЕ нам денех... а нихрена...прям удивили!!#g_haha#
Люблю и горжусь Донбассом!!

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

#swoon# #swoon# #swoon# #swoon# Да, у нас налоговики удивляют все больше и больше. Мое мнение- правильно сделали, что не повелись. У нас инспектора в налоговых меняются чаще, чем законодательство, поэтому неизвестно, что будет через пару месяцев.

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Всем добрый вечер!!!!
Смотрю сегодня нас многоватенько вечерком собралось.#love# #love# #love#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Да, а потім аудит приходить на перевірку, виписує штраф і каже , а нащо ви їх слухали.#hunter#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

тіпа вечірній релакс.......

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Лапа писав:Всем добрый вечер!!!!
Смотрю сегодня нас многоватенько вечерком собралось.#love# #love# #love#
Та я не надовго, звіти роздруковую, головну. Завтра їду у Львів здаватися главбуху і аудитору.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

оляля писав:тіпа вечірній релакс.......
Ага, разом з клепанням балансу #sigh#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

нєєєєєє! ось зараз ні! Завтра, об етом я подумаю завтра....

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

оляля писав:нєєєєєє! ось зараз ні! Завтра, об етом я подумаю завтра....
Везе ж людям, але як кажуть "Хто везе тому і везе"

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”