Цеж ГРВІ, чому теж?????Це ж не ГРИПП.... може й не захворієте, профілактика та Аміксин, та й побільше , якщо не має алергії, цитрусових.#g_dance#оляля писав:Старша з близнючок захворіла: ГРВІ, температура 38,2. прийшла лікарка, призначила лікування, чеккаємо: інші двоє + ми захворіємо теж?#g_cray# #g_cray# #g_cray#
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
оляля писав:Старша з близнючок захворіла: ГРВІ, температура 38,2. прийшла лікарка, призначила лікування, чеккаємо: інші двоє + ми захворіємо теж?#g_cray# #g_cray# #g_cray#

Олечка, всё будет хорошо. Сами такие, слёг папа, от него через 3 дня - мама. Но она легче перенесла, а папе 5 дней сбивала температуру только аналгином с димедролом, 2 антибиотика и порошки - не брали. Я чуть подхватила, но - ещё легче. А малую пичкаю Ундевитом, луком, лимонами и по 3 аскорбинки в день.
И обязательно чай из имбиря.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Держитесь. Я сама на прошлой неделе проходила на работу больная, но слава Богу прошло и нет осложнений.
Мне как то сказали, что нужно утром перед работой съедать 2 луковицы и ниче цепляться не будет. Так я подумала, это ж не только инфекция не будет цепляться, а й месята свободного сколько в транспорте будет!!! )))
Мне как то сказали, что нужно утром перед работой съедать 2 луковицы и ниче цепляться не будет. Так я подумала, это ж не только инфекция не будет цепляться, а й месята свободного сколько в транспорте будет!!! )))
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
імбир дома є, зараз скажу мамі щоб запарила. але в мене корінь свіжий, підійде?вони і так вітаміни зараз приймають, ще лимони зараз гризе+ багато пити компот з суфоруктів+ гропринозин+ стоптусин - бо кашель дразливий.
Дякую, дівчатка!
Дякую, дівчатка!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 3019 разів
- Подякували: 1572 рази
Моя малеча теж хворіла ГРВІ, а собі я купила Ремантадин і пила профілактично, нічого пронесло. І де позитивні думки? Має бути все добре. Тримайтесьоляля писав:Старша з близнючок захворіла: ГРВІ, температура 38,2. прийшла лікарка, призначила лікування, чеккаємо: інші двоє + ми захворіємо теж?#g_cray# #g_cray# #g_cray#
-
- Акула НКУ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Від кашлю запарюю чебрець з медом!!!Дуже смачно и допомагає.оляля писав:імбир дома є, зараз скажу мамі щоб запарила. але в мене корінь свіжий, підійде?вони і так вітаміни зараз приймають, ще лимони зараз гризе+ багато пити компот з суфоруктів+ гропринозин+ стоптусин - бо кашель дразливий.
Дякую, дівчатка!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Да,да. Свежий корень. Для профилактики просто колечко-другое в чашку с заваркой обычной кидаю, а когда болею, прямо режу корень - заливаю кипятком и потом по чуть-чуть в чашку лью, кипяток добавляю и мёд.оляля писав:імбир дома є, зараз скажу мамі щоб запарила. але в мене корінь свіжий, підійде?вони і так вітаміни зараз приймають, ще лимони зараз гризе+ багато пити компот з суфоруктів+ гропринозин+ стоптусин - бо кашель дразливий.
Дякую, дівчатка!
Кстати чабрец, как Дашка пишет - тоже отличный способ, но я не запаслась в том году. И ромашечка. Она же дезинфицирует хорошо, особенно для горла. Держитесь.
-
- Акула НКУ
і я без чебрецю цього року, ромашку маю.
Про рівень провізорів:
виписали стоптусин. мама пішла в аптеку, просить дати, кажуть немає, є стоптусин фіто, це таке саме, тільки ще краще бо натуральне. мама і купила.
Читаю анотації: стоптусин - Сухий, подразливий, нападоподібний кашель при вірусних та катаральних інфекціях верхніх і нижніх дихальних шляхів.
Источник: СТОПТУСИН, інструкція, застосування препарату СТОПТУСИН Краплі для внутрішнього застосування по 10 мл або 25 мл у флаконах № 1
стоптусин фіто - Гострі та хронічні запальні захворювання дихальних шляхів.
Ну де ж однаково???? як так можна???? пішла мама ще раз в аптеку......
Про рівень провізорів:
виписали стоптусин. мама пішла в аптеку, просить дати, кажуть немає, є стоптусин фіто, це таке саме, тільки ще краще бо натуральне. мама і купила.
Читаю анотації: стоптусин - Сухий, подразливий, нападоподібний кашель при вірусних та катаральних інфекціях верхніх і нижніх дихальних шляхів.
Источник: СТОПТУСИН, інструкція, застосування препарату СТОПТУСИН Краплі для внутрішнього застосування по 10 мл або 25 мл у флаконах № 1
стоптусин фіто - Гострі та хронічні запальні захворювання дихальних шляхів.
Ну де ж однаково???? як так можна???? пішла мама ще раз в аптеку......
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Я тру на мелкой терке имбирь(1 корень), выдавливаю сок 1 лимона, добавляю 3-4 столовых ложек меда. Перемешала и пить вместо чая 2-3 раза в день (профилактика 1 раз).