Два часа ночи... Звонок в дверь... Муж открывает дверь и видит свою жену пьяную вдрысь, грязную с порванными колготками
"Ты думаешь я тебя в таком виде пущу домой?" "На фиг надо!!! Я за гитарой!!!"
Анекдоты, разные
#laugh# #laugh# #rolf# #rolf# #rolf#Галина Сурина писав:Два часа ночи... Звонок в дверь... Муж открывает дверь и видит свою жену пьяную вдрысь, грязную с порванными колготками
"Ты думаешь я тебя в таком виде пущу домой?" "На фиг надо!!! Я за гитарой!!!"
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Молится мужик: "Господи! Я любил Виктора Цоя - ты забрал его к себе, я любил Майкла Джексона - ты его тоже забрал к себе. Господи! Я очень люблю президента!.... Зараннее спасибо."
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 83 рази
народное творчество всегда отражало настроение в обществе.#good# #laugh# #laugh# #laugh# #good#Nataliya 2201 писав:Молится мужик: "Господи! Я любил Виктора Цоя - ты забрал его к себе, я любил Майкла Джексона - ты его тоже забрал к себе. Господи! Я очень люблю президента!.... Зараннее спасибо."
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Тільки що почула на Радіо Рокс в новинах:в Індії два фермерии вимагали від податкової документи на землю, яку вони отримали в спадок. податківці вимагали за це хабар. Коли фермерам терпець урвався - вони принесли в податкову три мішки отруйних змій......
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 83 рази
местный колорит так сказать.оляля писав:Тільки що почула на Радіо Рокс в новинах:в Індії два фермерии вимагали від податкової документи на землю, яку вони отримали в спадок. податківці вимагали за це хабар. Коли фермерам терпець урвався - вони принесли в податкову три мішки отруйних змій......
#dirol#
вот как с ними бороться нужно #g_cray2#оляля писав:Тільки що почула на Радіо Рокс в новинах:в Індії два фермерии вимагали від податкової документи на землю, яку вони отримали в спадок. податківці вимагали за це хабар. Коли фермерам терпець урвався - вони принесли в податкову три мішки отруйних змій......
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
#good#оляля писав:купила мелок для тараканов. Теперь в голове тихо и спокойно: сидят, рисуют...