списання матеріалів...

Товари, ОЗ, НМА, капітальні інвестиції
natta
Гуру
Гуру

Повідомлення natta »

так і зроблю і оформлю як безвітсоткову позику,дякую за допомогу....

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Альона1 писав:
natta писав:не так все просто,у виписці пише повернуто кошти згідно авансового звіту №,що тепер робити...
Позвоніть в банк попросіть внести уточненя в платіжку, скажіть що помилилися.
Якщо це не допоможе продайте ці матеріали оприбутковані по авансовому звіту директору і нехай він розрахується тими коштами , що ви йому виплатили.... Цей варіант кращий так ви позбудетесь нестачі матеріалів на складі.Їх в наявності я так зрозуміла немає?????!!!!!!

natta
Гуру
Гуру

Повідомлення natta »

так,немає..Тобто нехай на рахунок покладе ту суму,і провести як оплата за матеріали,ну попробую,дякую вам....

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

natta писав:так,немає..Тобто нехай на рахунок покладе ту суму,і провести як оплата за матеріали,ну попробую,дякую вам....
Можна зробити відпуск в рахунок зарплати , це з працівниками дозволяється. Так не треба буде платити комісію в банку..

VITAA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 559 разів
Подякували: 522 рази

Повідомлення VITAA »

Ви ж тоді два рази оприбуткуєте ту саму суму і від директора і від замовника, а якщо купите у директора вилазить НДФЛ і він же не має права торгівлі.
Мені здається , що краще не проводьте авансовий, а ті кошти які ви видали: напишіть лист "що помилково видані кошти" і нехай директор їх внесе.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

VITAA писав:Ви ж тоді два рази оприбуткуєте ту саму суму і від директора і від замовника, а якщо купите у директора вилазить НДФЛ і він же не має права торгівлі.
Мені здається , що краще не проводьте авансовий, а ті кошти які ви видали: напишіть лист "що помилково видані кошти" і нехай директор їх внесе.
Ми директору продаємо матеріали , які зависли у бухобліку оприбутковані по авансовому звіту від директора, а в наявності на складі їх не має

natta
Гуру
Гуру

Повідомлення natta »

Відпуск в рахунок з\п - як правильно це зробити??

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

natta писав:Відпуск в рахунок з\п - як правильно це зробити??
У мене працівник пише заяву на ім'я директора : Прошу мені відпустити матеріали(такі то такі то ) у рахунок зарплати. дата , підпис . Це як би то підтвердження взаєморозрахунків. Потім я виписую накладну , і по накладній відпускаю матеріали. Дата накладної повина бути датою виплати зарплати , бо там виникають терміни зобов'язання по ПДФО та Єдиному внеску.
Якшо сума накладної перевищує суму зарплати то можливо у заяві вказати кусочки сум коли проводити взаємозалік. Це треба почитати, у мене таких випадків не було.

natta
Гуру
Гуру

Повідомлення natta »

зрозуміло, а ПДФО І ЄСВ вираховувати з повної з\п не за мінусом тої суми,так??

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

natta писав:зрозуміло, а ПДФО І ЄСВ вираховувати з повної з\п не за мінусом тої суми,так??
З всієї нарахованої зарплати.

Відповісти

Повернутись до “Облік товарів, активів”