Снежынка писав:Хочу оприбуткувати ОЗ та МНМА за рахунок прибутку.
Є статті з проводками та які документи потрібні для оформлення цієї господарської операції?
Є статті з проводками та які документи потрібні для оформлення цієї господарської операції?
Татьяна ТС писав:
Інструкція з плану рахунків не передбачає таких проводок. http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0893-99/page
Ці основні засоби звідкись у Вас взялися, хоч з неба впали. Може це надлишки?
П.С. Колись моя викладачка з бух обліку казала: "Все, що з неба впало - в дохід"
а я тут статтю знайшла, що можна
як бути ???
звичайним методом прибуткувати?
Приобретение основных средств за счет прибыли в конфигурации «Бухгалтерия для Украины»
Категория: Статьи
Учредители предприятия устанавливают направления использования нераспределенной прибыли.
ключевое слово – НЕРАСПРЕДЕЛЕННОЙ
С уважением
а якщо за рахунок прибутка, тоді так можна провести?
Якщо у Вас є документ - Протокол рішення засновників про такі господарські операції - то Ви вправі/ зобов,язані так робити.
Всі інші дії бухгалтера - "отсебятина".
Al Shurshun писав:Уважаемая коллега Снежынка
в приведенной Вами ссылке:
ключевое слово – НЕРАСПРЕДЕЛЕННОЙ
С уважением
Якщо у Вас є документ - Протокол рішення засновників про такі господарські операції - то Ви вправі/ зобов,язані так робити.
Снежынка писав: