купівля-продаж програми

Товари, ОЗ, НМА, капітальні інвестиції
LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

На підприємстві є програмне забезпечення (АВК-5), все придбано як потрібно і поставлено на баланс, а тепер цією прогармою в ряд обставин буде користуваться інше підприємство , як краще буде продати, здать в оренду я просто не знаю, хто знає. підскажіть.

VITAA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 559 разів
Подякували: 522 рази

Повідомлення VITAA »

LLM писав:На підприємстві є програмне забезпечення (АВК-5), все придбано як потрібно і поставлено на баланс, а тепер цією прогармою в ряд обставин буде користуваться інше підприємство , як краще буде продати, здать в оренду я просто не знаю, хто знає. підскажіть.
А у вас в КВЕДе прописано, что вы имеете право продавать(давать в оренду) програмное обеспечение?у вам наверное предприятие другим видом деятельности занимаеться...строительством, проектированием или чем там.
Может просто подарить, а они пускай этот подарок оценят и поставят на баланс.(составить договор и акт передачи.)

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

VITAA писав: А у вас в КВЕДе прописано, что вы имеете право продавать(давать в оренду) програмное обеспечение?у вам наверное предприятие другим видом деятельности занимаеться...строительством, проектированием или чем там.
Может просто подарить, а они пускай этот подарок оценят и поставят на баланс.(составить договор и акт передачи.)
Звичайно у КВЕДах такого на має, це просто підпрємства, які займаються одним і тим же видом діяльності, просто різна форма власності і от ця друга фірма це комунальне підприємство, чи не буде потім до цього підприємства претензій.

Відповісти

Повернутись до “Облік товарів, активів”