Об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та ВЗ

Нова звітність, яка подається, починаючи зі звітних періодів 2021 року
Елена_А
Гений
Гений
Дякував (ла): 215 разів
Подякували: 225 разів

Повідомлення Елена_А »

Я пробувала подавали пусті додатки за інші два місяці, 1. не було нічого прийнято. 2. Сварилось, як раз на ці додатки, що вони без даних. А там даних не повинно бути, бо не було нічого. Положення перечитала не раз, але в ЕК не прокреслиш жодного рядка, підкажіть, будь-ласка, що робити в такому випадку?
может не нужно пустые подавать? Я подавала за январь (например) и больше ничего.

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Елена_А писав:
12 травня 2023, 17:41
Я пробувала подавали пусті додатки за інші два місяці, 1. не було нічого прийнято. 2. Сварилось, як раз на ці додатки, що вони без даних. А там даних не повинно бути, бо не було нічого. Положення перечитала не раз, але в ЕК не прокреслиш жодного рядка, підкажіть, будь-ласка, що робити в такому випадку?
может не нужно пустые подавать? Я подавала за январь (например) и больше ничего.
Нужно, если не изменят Порядок/изначально я предлагал Минфину прописать в Порядке и в самой форме Розрахунку нормы, чтоб за "пустые" месяцы не нужно было бы сдавать 4ДФ (и Д1) — Минфин отказал/ Затем ДПС разъясняла
Лист ДПС № 2123/О/99-00-04-02-01-09 від 07.04.2021р.
ЗображенняЗображення

Такая же позиция была и в разъяснениях ЗИР (правда, в этом году, когда находил в ЗИРе эти разъяснения — они с пометкой "уточнюється")
Замечу, что, в отличие от "пустых" одного или двух 4ДФ из 3-х, которые абсолютно спокойно и без проблем заполняются в платных программах, отчёт принимается /про иногда возникающие проблемы заполнения в ЕК уже писал выше/; с пустыми Д1 (одним, или двумя из 3-х) — Податковий розрахунок НЕ примется: его "забракует" ПФУ с выдуманной якобы ошибкой плательщика; свои ошибки контролей ПФУ категорически отказывается признавать. Так было в 2021г., так есть и в 2023. Поэтому я удаляю "пустые" Д1, а в Розрахунке пишу что-то вроде: "Т.к. ПФУ досі не виправив свою помилку в контролі при прийомі Податкового розрахунку відповідно до Порядку його заповнення та вигадує про нібито існуючі помилки платника, — змушений видалити з пакета "порожні" додатки Д1 за січень та за лютий 2023 року та залишити в пакеті Д1 за березень 2023 року."
Зображення

tomunoleh
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 17 разів

Повідомлення tomunoleh »

Підкажіть будь-ласка, яким чином можна виправити помилку у самому звіті в рядку 102 "працівники з інвалідність". Помилково подав не правильну кількість відповідно отримав санкції. По всіх джерелах пише що рядки 101-111 не підлягають коригуванню. Можливо хтось вирішив дане питання. Дякую

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

tomunoleh писав:
02 червня 2023, 14:42
Підкажіть будь-ласка, яким чином можна виправити помилку у самому звіті в рядку 102 "працівники з інвалідність". Помилково подав не правильну кількість відповідно отримав санкції. По всіх джерелах пише що рядки 101-111 не підлягають коригуванню. Можливо хтось вирішив дане питання. Дякую
Теж читала, що відкоригувати таке не вдасться.
Читала, що люди листи писали з поясненнями у фонд , прикладеннями штатного розпису, табелів і тд
Пошукайте

tomunoleh
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 17 разів

Повідомлення tomunoleh »

Щойно з ПФУ, як таке виправити не знають і як далі бути також не знають

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 90 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення STO Iryna »

Подскажите пожалуйста, если за прошлый год на сотрудника сдан по дод.1 начислиный есв, но этот сотрудник был уволен, а в отчеты все попал, как его правильно откорректировать?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

STO Iryna писав:
12 червня 2023, 16:11
Подскажите пожалуйста, если за прошлый год на сотрудника сдан по дод.1 начислиный есв, но этот сотрудник был уволен, а в отчеты все попал, как его правильно откорректировать?
Так у вас тоді недоїмка світиться по ЄСВ через нього ?
Потрібно звісно уточнять старі періоди.
Дод 1 в об"єднаному тепер уточнюється по типу Д.4 - з ознакою "на введення / або на вилучення" рядка у кол 25
У табличній частині десь у частині виправлення помилок попередніх періодів "на зменшення - десь ряд 6.4

STO Iryna
Гений
Гений

Повідомлення STO Iryna »

Tasa писав:
12 червня 2023, 16:43
STO Iryna писав:
12 червня 2023, 16:11
Так у вас тоді недоїмка світиться по ЄСВ через нього ?
Потрібно звісно уточнять старі періоди.
Дод 1 в об"єднаному тепер уточнюється по типу Д.4 - з ознакою "на введення / або на вилучення" рядка у кол 25
У табличній частині десь у частині виправлення помилок попередніх періодів "на зменшення - десь ряд 6.4
Я делаю уточнюючий за тот период, но в дод.1 ставлю типа видалити рядок, оно пишет нужно додать правильный рядок если вы неправильный убираете, а у меня нет правильного так как он уволенный, если даже пустой правильный добавить тогда ругается что нет кол-ва дней трудових видносин, а их п факту нет(((((

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

STO Iryna писав:
12 червня 2023, 17:06
Я делаю уточнюючий за тот период, но в дод.1 ставлю типа видалити рядок, оно пишет нужно додать правильный рядок если вы неправильный убираете, а у меня нет правильного так как он уволенный, если даже пустой правильный добавить тогда ругается что нет кол-ва дней трудових видносин, а их п факту нет(((((
Прочитайте про КТН 2 и 3 :)
Зображення

STO Iryna
Гений
Гений

Повідомлення STO Iryna »

Яков писав:
12 червня 2023, 17:24
STO Iryna писав:
12 червня 2023, 17:06
Прочитайте про КТН 2 и 3 :)
Я ставлю с КТН 3 на зменшення, но обязателньо нужно ставить кол-во дней трудовых отношений, без него не пропускает.

Відповісти

Повернутись до “Об’єднана звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ, з ЄСВ та єдиного податку”