Вопрос: в Д5 это показывается одной строкой или двумя строками ?
Добрый день!
13: Директор (начальник, інший керівник) підприємстваAnastasia0808 писав: ↑29 липня 2021, 11:30Доброго дня, колеги, допоможіть будь ласка розібратися, бо зайшла в кут - на підприємстві звільнено директора, подаю Об'єднаний звіт, в Додатку 5 в графі 13 - пишу "Директор (начальник, інший керівник) підприємства, в графі 14 (Код ЗКППТР) - пишу 1210.1, в графі 15 - пишу Директор підприємства. І мені приходить квитанція № 2 в електронному кабінеті, що звіт не прийнято, так як "Професійна назва роботи" , Код ЗКППТР, та Код КП не відповідають значенням в Класифікаторі ДК 003:2010. Коми та пробіл поставила. Де я помилилася? сама вже не бачу ніяких інших варіантів.
Когда-то читала, что посада должна звучать точно так же, как в классификаторе. Попробуйте написать в гр. 15 Директор (начальник, інший керівник) підприємства. п. 2.14 Инструкции о порядке ведения трудовых книжек работников № 58Anastasia0808 писав: ↑29 липня 2021, 11:30Доброго дня, колеги, допоможіть будь ласка розібратися, бо зайшла в кут - на підприємстві звільнено директора, подаю Об'єднаний звіт, в Додатку 5 в графі 13 - пишу "Директор (начальник, інший керівник) підприємства, в графі 14 (Код ЗКППТР) - пишу 1210.1, в графі 15 - пишу Директор підприємства. І мені приходить квитанція № 2 в електронному кабінеті, що звіт не прийнято, так як "Професійна назва роботи" , Код ЗКППТР, та Код КП не відповідають значенням в Класифікаторі ДК 003:2010. Коми та пробіл поставила. Де я помилилася? сама вже не бачу ніяких інших варіантів.
а чё за прога такая - что к этим полям "ДОВЫДНИК ЗКППТР " НЕ ПРИКРУЧЕН ???.............Asia Svetlova писав: ↑29 липня 2021, 15:11Когда-то читала, что посада должна звучать точно так же, как в классификаторе. Попробуйте написать в гр. 15 Директор (начальник, інший керівник) підприємства.Anastasia0808 писав: ↑29 липня 2021, 11:30Доброго дня, колеги, допоможіть будь ласка розібратися, бо зайшла в кут - на підприємстві звільнено директора, подаю Об'єднаний звіт, в Додатку 5 в графі 13 - пишу "Директор (начальник, інший керівник) підприємства, в графі 14 (Код ЗКППТР) - пишу 1210.1, в графі 15 - пишу Директор підприємства. І мені приходить квитанція № 2 в електронному кабінеті, що звіт не прийнято, так як "Професійна назва роботи" , Код ЗКППТР, та Код КП не відповідають значенням в Класифікаторі ДК 003:2010. Коми та пробіл поставила. Де я помилилася? сама вже не бачу ніяких інших варіантів.
Нет. Неверно. Посада в данном случае НЕ может быть Директор (начальник, інший керівник) підприємстваAsia Svetlova писав: ↑29 липня 2021, 15:11Когда-то читала, что посада должна звучать точно так же, как в классификаторе. Попробуйте написать в гр. 15 Директор (начальник, інший керівник) підприємства. п. 2.14 Инструкции о порядке ведения трудовых книжек работников № 58Anastasia0808 писав: ↑29 липня 2021, 11:30Доброго дня, колеги, допоможіть будь ласка розібратися, бо зайшла в кут - на підприємстві звільнено директора, подаю Об'єднаний звіт, в Додатку 5 в графі 13 - пишу "Директор (начальник, інший керівник) підприємства, в графі 14 (Код ЗКППТР) - пишу 1210.1, в графі 15 - пишу Директор підприємства. І мені приходить квитанція № 2 в електронному кабінеті, що звіт не прийнято, так як "Професійна назва роботи" , Код ЗКППТР, та Код КП не відповідають значенням в Класифікаторі ДК 003:2010. Коми та пробіл поставила. Де я помилилася? сама вже не бачу ніяких інших варіантів.
Повернутись до “Об’єднана звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ, з ЄСВ та єдиного податку”