Виправлення помилок в Додатку 4ДФ (ПДФО і ВЗ)

Нова звітність, яка подається, починаючи зі звітних періодів 2021 року
Seebea
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 19 разів

Повідомлення Seebea »

Ребекка писав:
08 серпня 2022, 16:31
у березні неправильно визначила середню для мобілізованих. В травні виправилась, а тепер не розумію, куди включати ці нещасні 200грн. Можна просто добавить їх до з/п травня чи робить уточнюючу до 1кв?
Якщо мова про маленьку суму, то в травні проводите травнем.
Оформлюєте нарахування бух. довідкою

Анжелика1403
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Анжелика1403 »

Здравствуйте, отчёт за 2 квартал сдан, но сегодня обнаружила, что в 4Дф не указала выплату аренды физ.лицу. Значит мне нужно подавать уточняющий? А как правильно его делать- нужно все приложения подавать как уточняющий и только в 4ДФ в месяце, в котором сделала ошибку в 1 строке в колонке 10 указывать 1, а в новой строке правильные данные и в колонке 10 - 0?
Подскажите, пожалуйста, впервые буду исправлять ошибку

И ещё, если арендну выплатили арендодателю наперёд, соответсвенно НДФЛ и ВС оплатили, в 4Дф нужно указывать суммы начисленного дохода и налогов, я имею ввиду колонки 3а, 4а и 5а???

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14222 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Анжелика1403 писав:
15 серпня 2022, 18:51
Здравствуйте, отчёт за 2 квартал сдан, но сегодня обнаружила, что в 4Дф не указала выплату аренды физ.лицу. Значит мне нужно подавать уточняющий? А как правильно его делать- нужно все приложения подавать как уточняющий и только в 4ДФ в месяце, в котором сделала ошибку в 1 строке в колонке 10 указывать 1, а в новой строке правильные данные и в колонке 10 - 0?
Подскажите, пожалуйста, впервые буду исправлять ошибку
viewtopic.php?f=72&t=20787 самое первое сообщение
Зображення

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 90 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення STO Iryna »

Подскажите пожалуйста, если мне нужно сделать уточняющий (ошибка в 4дф), за март 2021г., я его делаю в текущем периоде? И надо ли мне заполнять остальыне додатки или только тот который уточняется?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 900 разів
Подякували: 621 раз

Повідомлення zoltan »

STO Iryna писав:
16 серпня 2022, 14:59
Подскажите пожалуйста, если мне нужно сделать уточняющий (ошибка в 4дф), за март 2021г., я его делаю в текущем периоде? И надо ли мне заполнять остальыне додатки или только тот который уточняется?
Уточнюючий за 1 кв 2021 ,4дф двома строками,інші додатки не чіпати

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14222 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Наконец-то в новой форме Податкового розрахунку Мінфін исправил свою многолетнюю ошибку.
Теперь, ФОПы и другие самозанятые лица при заполнении рядка 032 в 4ДФ могут делать это в соответствии с Порядком.
До этого приходилось заполнять в соответствии с формой, которая противоречила Порядку.

Старая редакция (действующая; с ошибкой):
«у рядку 032 - зазначаються дані про відокремлений підрозділ юридичної особи (повне найменування відокремленого підрозділу та код за Кодифікатором за місцезнаходженням підрозділу, стосовно якого юридичною особою подається Розрахунок);«

Новая редакция (с исправленной ошибкой):
«Кодифікатор адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад за місцезнаходженням податкового агента або відокремленого підрозділу, якщо Розрахунок подається за відокремлений підрозділ;»
Зображення

Олеся123
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Олеся123 »

чи будуть штрафи за уточнуючий розрахунок??двічі відправили розрахунок 4ДФ ,задвоіли суми.

Bulavochka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 79 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Bulavochka »

Доброго дня, в березні була оплата ФОПу і я забула це вказати в додатку. Як можна виправити та який за це штраф?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Bulavochka писав:
24 січня 2023, 13:16
Доброго дня, в березні була оплата ФОПу і я забула це вказати в додатку. Як можна виправити та який за це штраф?
Подавати уточнюючу за 1 квартал. Там тільки гол.таблиця та Д4 за той місяць, який уточнюєте - і в ньому показуєте 1 рядок з ознакою "0" на введення....
Штраф.... важко сказати, що наші "добрі" податківці захочуть зробить ( Логічно що не має бути, але є але...

Bulavochka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 79 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Bulavochka »

Tasa писав:
24 січня 2023, 13:31
Bulavochka писав:
24 січня 2023, 13:16
Подавати уточнюючу за 1 квартал. Там тільки гол.таблиця та Д4 за той місяць, який уточнюєте - і в ньому показуєте 1 рядок з ознакою "0" на введення....
Штраф.... важко сказати, що наші "добрі" податківці захочуть зробить ( Логічно що не має бути, але є але...
дякую, а в гол таблицю переносити дані ті, які були, чи пусту?

Відповісти

Повернутись до “Об’єднана звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ, з ЄСВ та єдиного податку”