ЗаИр писав:
Причина 07 - Складена на операції з вивезення товарів за межі митної території України; Это же товары, а не услуги.
Я весь день ломаю голову, нужна ли вообще в моем случае НН (#wall#
Спасибо я уже считала это, все равно до меня не доходит.
Услуги юридические- место поставки не украина, значит НДС нет. Нет объекта. Но надо это указывать в строке 5 Деки и в Д6.
Вопрос только по выписке и регистрации НН#wall#
Вы должны выписать НН на условную поставку, так как услуга необлагаемая. Вот нашла, почитайте, там есть ссылка в конце текста на форум. https://yadi.sk/i/RNHwQUJX3GWZcN
ЗаИр писав:
Причина 07 - Складена на операції з вивезення товарів за межі митної території України; Это же товары, а не услуги.
Я весь день ломаю голову, нужна ли вообще в моем случае НН (#wall#
Услуги юридические- место поставки не украина, значит НДС нет. Нет объекта. Но надо это указывать в строке 5 Деки и в Д6.
На горячей линии ДФС мне сказали, что выписывать НН на юр услуги нерезу не надо. Это не % НДС, это "Нет объекта НДС" - а значит нет налоговой. Я сейчас с ума сойду с этим НДС))#g_pinkgla
Вы должны выписать НН на условную поставку, так как услуга необлагаемая. Вот нашла, почитайте, там есть ссылка в конце текста на форум. https://yadi.sk/i/RNHwQUJX3GWZcN
а в статье написано, чтл не должна#wall#
Операции поставки услуг за пределами таможенной территории Украины не являются объектом обложения НДС (абз. "б" п. 185.1 НКУ). На такие услуги налоговую накладную не выписывают.
ЗаИр писав:
а в статье написано, чтл не должна#wall#
Операции поставки услуг за пределами таможенной территории Украины не являются объектом обложения НДС (абз. "б" п. 185.1 НКУ). На такие услуги налоговую накладную не выписывают.
Я же вам ответила в другой теме. НН не выписывается. п.186.3.
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, насчет закрытия документами предоплат за выполненные услуги от зарубежных клиентов. Делать двуязычный акт и подписывать оригинал с клиентами? или есть другие способы)) А то часто иностранные компании не понимают что мы от них хотим(#wall# #rtfm#
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Перше відвантаження на експорт, виникла проблема.
Згідно договору місце поставки: Склад Продавця. м. Київ. Перевізник за рахунок Покупця.
Дата передачі права власності: після закінчення митного оформлення на території Покупця.
Тобто, дохід виникає на дату штампа митниці іншої країни??
Але принесли МД зі штампами України, CMR -наш екземпляр тільки зі штампом перевізника.
Тобто, у мене немає підтвердження про доставку товару на територію іншої країни і про отримання товару Покупцем:((
Порадьте щось будь-ласочка!!
Вимагати щоб проставляли всі штампи на нашій CMR? Чи оформлювати додатково накладну на реалізацію? Чи звертатися письмово на митницю для підтвердження вивезення товарів за межі території України??
Дякую.
Ivanna Romina писав:Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Згідно договору місце поставки: Склад Продавця. м. Київ. Перевізник за рахунок Покупця.
Дата передачі права власності: після закінчення митного оформлення на території Покупця.
Але принесли МД зі штампами України, CMR -наш екземпляр тільки зі штампом перевізника.
Тобто, у мене немає підтвердження про доставку товару на територію іншої країни і про отримання товару Покупцем:((
Вимагати щоб проставляли всі штампи на нашій CMR? Чи оформлювати додатково накладну на реалізацію? Чи звертатися письмово на митницю для підтвердження вивезення товарів за межі території України??
Дякую.
Ніхто не може підсказати????#help# #help#
І ще одне питання. Чи можу я бачити валюту на розподільчому рахунку??
У мене в Банк-клієнті тільки поточний рахунок у валюті((
Дякую.
Ivanna Romina писав:Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Дякую.
Ніхто не може підсказати????#help# #help#
І ще одне питання. Чи можу я бачити валюту на розподільчому рахунку??
У мене в Банк-клієнті тільки поточний рахунок у валюті((
Дякую.
Про розподільчий рахунок спитайте у свого банку. В мене в одному банку є доступ до перегляду цього рахунку, а в іншому відмовили.
Відгрузку провожу датою оформлення ВМД, але в мене нерезидент-покупець в США, а отримувачі товару по всьому світу. І в договрі немає такого пункту як дата передачі права власності.