Штраф за не сданный отчет
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Ну утюг - он и в Африке утюг .... #g_haha#Бюгюльмэ писав:О стране происхождения утюга вопросов не возникло...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
Эк Вас,дамы,жизнь тяжелая приземлила!
Утюги да варенья!
Для нашего самого-самого Popena впору Елене ник менять,пальто срочно оставить дома и одеться во что-то подобающее моменту!
Утюги да варенья!
Для нашего самого-самого Popena впору Елене ник менять,пальто срочно оставить дома и одеться во что-то подобающее моменту!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Вот переодеваться я не буду ... уж не взыщите ... #blush# не маскарад , поди ... #beee#Басти писав:Эк Вас,дамы,жизнь тяжелая приземлила!
Утюги да варенья!
Для нашего самого-самого Popena впору Елене ник менять,пальто срочно оставить дама и одеться во что-то подобающее моменту!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
А з якою іронією , я мала відповісти. Я кщо я вийшла з кабінету від перевіряючого, у мене зараз планова. і на моє запитання , у перший же день, перевіряючий не заглядав ні у первинні документи ні в оборотки, тільки у декларацію. Я запитала чи є якісь зауваження , чи щось побачили неправильно заповнене. Відповила да , я вже знайшла мільйон, я запитала де і звідки. Відповіла: А мені просто Ваша цифра витрат не сподобалась 13 млн, а 12 млн не так очі ріже і милозвучніша , то в якій країні ми живемо , мої хороші.ТОЛЬКО СПОКОЙСТВИЕ писав:
Уважаемые профессионалы
Ведь этот сайт называется - 911, то есть сайт ПОМОЩИ, а не сайт ЗЛОРАДСТВА;
и плательщик фиксированного налога - не объект насмешек по поводу неимения профессионального бухгалтера.
За пять лет штрафовать не будут - за налоговую 2008-2011 по админ штрафу истекли сроки давности,
вы же 911 - помогли бы человеку
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Круто, а что еще она сказала?Альона1 писав: А з якою іронією , я мала відповісти. Я кщо я вийшла з кабінету від перевіряючого, у мене зараз планова. і на моє запитання , у перший же день, перевіряючий не заглядав ні у первинні документи ні в оборотки, тільки у декларацію. Я запитала чи є якісь зауваження , чи щось побачили неправильно заповнене. Відповила да , я вже знайшла мільйон, я запитала де і звідки. Відповіла: А мені просто Ваша цифра витрат не сподобалась 13 млн, а 12 млн не так очі ріже і милозвучніша , то в якій країні ми живемо , мої хороші.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Ой, не питайте , ще їм не сподобався мій мільйон збитків за попередні роки.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
.... - да, "мільйони" в минусах им не нравятся - им много "0" на денежных знаках нравятся только в их же карманах....,Альона1 писав:Ой, не питайте , ще їм не сподобався мій мільйон збитків за попередні роки.
и при этом чтоб они на них "с неба упали".... - и сразу по карманах...
Альона1 - отпишитесь как Вы там..., держитесь...