Акт про проходження перевірки !!!

Колумбиана
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 37 разів

Повідомлення Колумбиана »

Доброго дня!!! Хто проходив перевірку фоп у зв'язку з ліквідацією??? У нас сьогодні останній день перевірки. Оскільки ревізор сказав , що скаладає акт, я розумію, що він виявив якісь порушення!!! , хоча все проплачено, здано, заповнено, документи надані в повному обсязі. у нас 2 група єдиний відповідно занижень по доходу немає. у інших випадках довідка!!! підкажіть, якщо забирати цей акт на що потрібно звертати увагу??? декілька днів тому сказав, що буде дуже вдячний ,якщо ми надамо благодійну допомогу канцелярією, якщо у нас є можливість. ми озвучили суму на яку ми б закупили б канцелярію, сказали тоді не треба ( видно мало). І після того почалось придирки. Враховуючи це я розумію потрібно бути обережним під час підпису, якщо не влаштовує нас цей акт я чула треба підписувати, але з запереченнями . Чи просто підписувати, а потім протягом 5 робочих днів надати акт відповідь з перереченнями . подільться досвідом !!!!! Буду дуже вдячна . також я чула під час перевірок може фігурувати податкове повідомлення -рішення !!!!

ScAudit
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 647 разів
Контактна інформація:

Повідомлення ScAudit »

1) акт ви підписуєте
2) відповідно до ст 86,7 ви маєте право надати заперечення до акту на протязі 5 робочих днів.
3) після цього податкова має 5 днів на розгляд вашого заперечення та виность рішення про нарахування податків та/або штрафних.
4) рішення з п.3 ви можете оскаржувати відповідно до ст 56 ПКУ у ВИЩЕСТОЯЩИЙ ОРГАН податкової на протязі 10 календарних днів
далі все по ст 56

Колумбиана
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 37 разів

Повідомлення Колумбиана »

А оригінали документів ми забираєм разом з підписаним актом? дуже дякую

ScAudit
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 647 разів
Контактна інформація:

Повідомлення ScAudit »

да. проверка же закончилась

Aleks01
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Aleks01 »

озвучте чем закончилась или продолжает свое развитие ваша ситуация ? может советы с форума помогут Вам сохранить немножко денюжек

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”