штрафы

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

IN_NOCHKA писав:Добрий день. Нам ДПІ надіслало лист щастя начеб-то про те що ми не заплотили ПДВ + одразу штраф. Я у себе не можу знайти навіть суми близької до оплати. (Я на цьому підприємстві ....надцятий бухгалтер). У мене питання - ДПА зазначає чи ні за який період ми не сплатили ПДВ
Потрібно звонити або поїхати та вияснити, мені надійшла уже навіть податкова вимога, а потім по боргу ніхто не зміг пояснити де він появився, була навіть переплата по податку (це була оренда землі).

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

Так і мені вже про опис майна прийшла бомаженція

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

IN_NOCHKA писав:Так і мені вже про опис майна прийшла бомаженція
Мне приходила тоже такая бумаженция, а была их ошибка. Направили уже не к инспектору, а в спец.отдел разбираться... Разбирались пол года...звонки постоянные про опис майна и т.д. Как выяснилось никто не хотел брать на себя вину в налоговой и писать доклад.записку. Инспектор звонила и просила даже заплатить штраф, мол там немного что вам стоит...
Вывод - идти и разбираться, может быть что угодно...

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

З"ясувала. Це наша провина, але... У нас власник трохи неадекватний. За трохи більше ніж рік роботи фірми з ПДВ він змінив я навіть не можу підрахувати скільки бухгалтерів. І за той період за який нам виписали штраф змінилось 3.

Що зробив бухгалтер якого звільнили. Він просто включив до реєстру НЕЗАРЕЄСТРОВАНУ ПН та ще й з "-". А сума ПДВ 18 000, 00 грн. Створив відшкодування і пішов собі на вільні хліби. Молодець, аплодую стоячи#gimfive#

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”