Податкова перевірка зняття витрат

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 685 разів

Повідомлення Gella »

Я що Ви думаєте на рахунок податкового кредиту???7#help#

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Через додаток ВП в поточній Декларації. Про що і мова.

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

Gella писав:Я що Ви думаєте на рахунок податкового кредиту???7#help#
Бред, первое событие соблюдено, то что Вы отразили данный акт на расходах будущих периодов, так того требует НКУ "нет дохода - нет расхода". У меня такого полно, с субподрячиками закрыли акт, а с заказчиком акт закрыли в следующем налоговом периоде, вот тебе и сч.39. По такому принципу они не хотят снять весь НК по запасам, которые находятся на складах и еще не реализованы?

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ир4ик »

Agatha писав:Через додаток ВП в поточній Декларації. Про що і мова.
А разве у нас есть порядок заполнения Декларации? Был бы порядок, не было бы и речи.

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Gella »

Я вже запуталась. То маємо право включати в витрати акти за минулий період чи ні?????#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

я включаю.

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Gella »

Ир4ик писав:
Бред, первое событие соблюдено, то что Вы отразили данный акт на расходах будущих периодов, так того требует НКУ "нет дохода - нет расхода". У меня такого полно, с субподрячиками закрыли акт, а с заказчиком акт закрыли в следующем налоговом периоде, вот тебе и сч.39. По такому принципу они не хотят снять весь НК по запасам, которые находятся на складах и еще не реализованы?

на скільки я зрозуміла немає витрат, немає податкового кредиту. А взагалі в мене 39 також витратний рахунок. Акт отримала, податкову отримала. Дана операція відноситься до господарської операції. А їм всеодно!!#search#

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Gella »

Берса писав:я включаю.
Яким Ви пунктом керуєтесь??7#help#

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

НЕМА. Згодна. І ЩО писати в дод. ВП ніде не написано. Але якщо при перевірці будуть знімати витрати тільки тому, що я не заповнила дод.ВП, а включила в витрати поточного періоду, то який в тому сенс? Але як аргумент за 1-2 квартал 2012р. можна попробувати, бо в мене там ситуація "Пізно Соня пити боржомі, нирка відвалилась".

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ир4ик »

Gella писав:
Ир4ик писав:

на скільки я зрозуміла немає витрат, немає податкового кредиту. А взагалі в мене 39 також витратний рахунок. Акт отримала, податкову отримала. Дана операція відноситься до господарської операції. А їм всеодно!!#search#
Тут уж пусть предоставят пункт на который ссылаются. Полный беспредел.
Я купила карандаши, получила НК, но не продала - дохода нет, что это значит, что и НК у меня нет?

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”