Чи знімати ПК за 1 квартал 2009?

Туся
Гений
Гений
Дякував (ла): 233 рази
Подякували: 160 разів

Повідомлення Туся »

IN_NOCHKA писав:
Я не думаю що з них хочуть знять 1000,00 грн. Мені здається сума набагато більша.
В том -то и дело, что они сейчас многих "просят" снять НК на небольшие суммы , и именно за 2008-2009 год. У меня сейчас та же песня. где-то 1500.00 за 2008г.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

опаньки, а Ви збираєтесь знімати ПК?

Туся
Гений
Гений

Повідомлення Туся »

оляля писав:опаньки, а Ви збираєтесь знімати ПК?
Пока еще не снимают, но прислали запрос с требованием предоставить документы за май 2008 по одному контагенту. Но я же понимаю чем это закончится. На сайте регистратора и ГНИ проверила. Все с ним нормально. Зачем в таком случае проверять 2008. И главное сумма маленькая. Напишем ответ. И будем ждать дальнейшего развития событий.

В прошлом месяце "просили" снять 1000. И тоже 2008г. Правда не письмо, а директора вызывали на беседу. Беседой дело и закончилось. А здесь уже запрос по другому контагенту.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

поэтому и просят снять такие мелкие суммы...понимают, что за них никто бороться не будет.
я бы не снимала самостоятельно ничего...

Туся
Гений
Гений

Повідомлення Туся »

Evelina писав:поэтому и просят снять такие мелкие суммы...понимают, что за них никто бороться не будет.
я бы не снимала самостоятельно ничего...
Мы и не снимаем. Но на просторах нашей огромной страны найдутся такие, что снимут. Действительно, суммы то небольшие.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

я не буду.

Л
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 113 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Л »

копии документов (без заверения) рекомендованным письмом и полем, полем, полем.......

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

Marlboro писав:Не, я в общем)
А Вы, я так понял, намекаете, что подав УР за 2009 год они смогут доначислить и по любой другой операции того периода? Если да - согласен, если нет - я не понял о чем Вы :(
Саме так. Адже податкова офіційно нічого не писала. А раз підприємство САМОСТІЙНО виправляє "помилки" за закритий період то щось тут не чисто, можна і в гості завітати!!!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

а що ви думаєте з наступного приводу: подача уточнюючої декларації перериває термін давності і він починається від дати подачі уточнюючі. Тобто подавши уточнюючу за 2009 в 2013, ми тим самим ось цих 1095 днів перериваємо. І дозволимо їм копатися в наших документах за періоди, які б уже не перевірялися.
102.1. Контролюючий орган, крім випадків, визначених пунктом 102.2 цієї статті, має право самостійно визначити суму грошових зобов'язань платника податків у випадках, визначених цим Кодексом, не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо така податкова декларація була надана пізніше, - за днем її фактичного подання. Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов'язань, платник податків вважається вільним від такого грошового зобов'язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адміністративному або судовому порядку.

У разі подання платником податку уточнюючого розрахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов'язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів з дня подання уточнюючого розрахунку.
і маленькі суми, які можуть сплатити нібито безболісно фірми, можуть обернутися неприємними моментами. Хто що скаже?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

хто ще скаже з такого приводу:прийшов лист ось цей де написано що є розбіжності між нами і ямками. припустимо, знімаємо ПК самостійно. Чи треба нам ще світити наших покупців? Якщо ми їх засвітимо, їм грозить зняття ПК теж?

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”