В том -то и дело, что они сейчас многих "просят" снять НК на небольшие суммы , и именно за 2008-2009 год. У меня сейчас та же песня. где-то 1500.00 за 2008г.IN_NOCHKA писав:
Я не думаю що з них хочуть знять 1000,00 грн. Мені здається сума набагато більша.
Чи знімати ПК за 1 квартал 2009?
-
- Гений
- Дякував (ла): 233 рази
- Подякували: 160 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Гений
Пока еще не снимают, но прислали запрос с требованием предоставить документы за май 2008 по одному контагенту. Но я же понимаю чем это закончится. На сайте регистратора и ГНИ проверила. Все с ним нормально. Зачем в таком случае проверять 2008. И главное сумма маленькая. Напишем ответ. И будем ждать дальнейшего развития событий.оляля писав:опаньки, а Ви збираєтесь знімати ПК?
В прошлом месяце "просили" снять 1000. И тоже 2008г. Правда не письмо, а директора вызывали на беседу. Беседой дело и закончилось. А здесь уже запрос по другому контагенту.
-
- Гений
Мы и не снимаем. Но на просторах нашей огромной страны найдутся такие, что снимут. Действительно, суммы то небольшие.Evelina писав:поэтому и просят снять такие мелкие суммы...понимают, что за них никто бороться не будет.
я бы не снимала самостоятельно ничего...
-
- Акула НКУ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Саме так. Адже податкова офіційно нічого не писала. А раз підприємство САМОСТІЙНО виправляє "помилки" за закритий період то щось тут не чисто, можна і в гості завітати!!!!Marlboro писав:Не, я в общем)
А Вы, я так понял, намекаете, что подав УР за 2009 год они смогут доначислить и по любой другой операции того периода? Если да - согласен, если нет - я не понял о чем Вы
-
- Акула НКУ
а що ви думаєте з наступного приводу: подача уточнюючої декларації перериває термін давності і він починається від дати подачі уточнюючі. Тобто подавши уточнюючу за 2009 в 2013, ми тим самим ось цих 1095 днів перериваємо. І дозволимо їм копатися в наших документах за періоди, які б уже не перевірялися.
102.1. Контролюючий орган, крім випадків, визначених пунктом 102.2 цієї статті, має право самостійно визначити суму грошових зобов'язань платника податків у випадках, визначених цим Кодексом, не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо така податкова декларація була надана пізніше, - за днем її фактичного подання. Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов'язань, платник податків вважається вільним від такого грошового зобов'язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адміністративному або судовому порядку.
У разі подання платником податку уточнюючого розрахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов'язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів з дня подання уточнюючого розрахунку.
і маленькі суми, які можуть сплатити нібито безболісно фірми, можуть обернутися неприємними моментами. Хто що скаже?
102.1. Контролюючий орган, крім випадків, визначених пунктом 102.2 цієї статті, має право самостійно визначити суму грошових зобов'язань платника податків у випадках, визначених цим Кодексом, не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо така податкова декларація була надана пізніше, - за днем її фактичного подання. Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов'язань, платник податків вважається вільним від такого грошового зобов'язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адміністративному або судовому порядку.
У разі подання платником податку уточнюючого розрахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов'язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів з дня подання уточнюючого розрахунку.
і маленькі суми, які можуть сплатити нібито безболісно фірми, можуть обернутися неприємними моментами. Хто що скаже?
-
- Акула НКУ
хто ще скаже з такого приводу:прийшов лист ось цей де написано що є розбіжності між нами і ямками. припустимо, знімаємо ПК самостійно. Чи треба нам ще світити наших покупців? Якщо ми їх засвітимо, їм грозить зняття ПК теж?