= НІКЧЕМНІ ПРАВОЧИНИ: опыт, практика, защита =

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

По идее да, должны полностью отозвать НУР №1 и выписать новый НУР№2 с датой не ранее решения вышестоящей.

Сабина
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Сабина »

Marlboro писав:По идее да, должны полностью отозвать НУР №1 и выписать новый НУР№2 с датой не ранее решения вышестоящей.
Вот и я такого же мнения. А правильно ли я понимаю, что НДС за июль-август 2010 г. в этом решении начислить они уже не могут? (1095 дней вышло)#g_haha#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

що то робиться з тими "нікчемами"? через день звінок, що за 2012 якийсь нікчем... крім того, дали мені повідомлення про те, чому наша фірма немає автомат бюдж відшкодування - а там розбіжності за квартал 16 %!!!! які фірми, чому, як - ніхто нічо не каже. в інспектора допроситися переліку розбіжностей не можу. голова тріщить від цього дурдому

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Marlboro »

Сабина писав:Вот и я такого же мнения. А правильно ли я понимаю, что НДС за июль-август 2010 г. в этом решении начислить они уже не могут? (1095 дней вышло)#g_haha#
Думаю да, они уже просрочили - интересная накладочка получилась ))

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

svitlass писав:що то робиться з тими "нікчемами"? через день звінок, що за 2012 якийсь нікчем... крім того, дали мені повідомлення про те, чому наша фірма немає автомат бюдж відшкодування - а там розбіжності за квартал 16 %!!!! які фірми, чому, як - ніхто нічо не каже. в інспектора допроситися переліку розбіжностей не можу. голова тріщить від цього дурдому
Просите словами. Вони вам листа прислали по нікчемі? Якщо ні - в сад. Якщо є лист і там написано про 16 % але не написано по яким контрагентам пишіть у відповідь "Прошу надати конкретну інформацію"

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

IN_NOCHKA писав:
svitlass писав:що то робиться з тими "нікчемами"? через день звінок, що за 2012 якийсь нікчем... крім того, дали мені повідомлення про те, чому наша фірма немає автомат бюдж відшкодування - а там розбіжності за квартал 16 %!!!! які фірми, чому, як - ніхто нічо не каже. в інспектора допроситися переліку розбіжностей не можу. голова тріщить від цього дурдому
Просите словами. Вони вам листа прислали по нікчемі? Якщо ні - в сад. Якщо є лист і там написано про 16 % але не написано по яким контрагентам пишіть у відповідь "Прошу надати конкретну інформацію"
та я знаю, що грузять нас "після відмови в посильній допомозі", але бісить, що роблять якійсь аналізи, дають якусь інфу - а нам платникам тільки грозяться і то по телефону. це я зло на них виливаю, тому що ці "працівники" не працюють зовсім, а тільки нерви таким як я тріпають

Сабина
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Сабина »

Marlboro писав:
Сабина писав:Вот и я такого же мнения. А правильно ли я понимаю, что НДС за июль-август 2010 г. в этом решении начислить они уже не могут? (1095 дней вышло)#g_haha#
Думаю да, они уже просрочили - интересная накладочка получилась ))
Если так и будет, как же это приятно, пусть никчемные сделки мы и не оспорили, но результат то еще лучше, эти умники сами себя наказали#yahoo#

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Marlboro »

Я так думаю они все равно выпишут новый НУР, но спорить его уже будет не сложно, практически 100% вероятность в суде, или же опять административка ;)

aLisa1910
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 324 рази

Повідомлення aLisa1910 »

У меня сегодня по настоящему "Пятница" получила повестку на 14 ноября в Киевскую апеляцию по нашему делу: апаляционных жалоб 2: от нашей ГНИ и от МИндоходов Украины. Так что буду готовиться на суд.

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Marlboro »

Так у Вас вроде как исключили Миндохода из дела, разве нет?

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”