Так , коли ще немає конкретної суми за що платить, те що він каже по телефону , це не означає, що таке напишуть в акті. По телефону сума у три рази більша говориться , для залякування ( і відповідно для більшого розміру у відсотках), а в акті пишуть менше.Marlboro писав:А Вы ведь судились? Выиграли, или еще в процессе? Может стоило заплатить?
ПОДАТКОВА ПЕРЕВІРКА
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Светоч Мысли
Те що перший раз судились виграли. а зараз тільки позов готуємо.Marlboro писав:А Вы ведь судились? Выиграли, или еще в процессе? Может стоило заплатить?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Первый (если не считать меня) человек, который считает, что надо судится)Альона1 писав:Те що перший раз судились виграли. а зараз тільки позов готуємо.Marlboro писав:А Вы ведь судились? Выиграли, или еще в процессе? Может стоило заплатить?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
- я тоже за !!! и даже двумя руками "за" - но по тактике: админоспаривание (удается кое что тоже отстоять + время потянуть) , а потом суд.Marlboro писав:Первый (если не считать меня) человек, который считает, что надо судится)Альона1 писав:Те що перший раз судились виграли. а зараз тільки позов готуємо.Marlboro писав:А Вы ведь судились? Выиграли, или еще в процессе? Может стоило заплатить?
И выше тоже писала о том же - но на практике, если бизнес мелкий , то хозяева бизнеса не особо хотят судиться и все наши бухгалтерские порывы нивелируются, а если бузнес чуть крупнее - уже можно надеяться что тебя поддержат в порывах "судиться".
-
- Светоч Мысли
Коли прийшли на наступну перевірку , після того як ми судились ,не хотіли з нами звязуватись і спорити зразу з інспекторм описали акта, вона до мене практично не ходила , і я за чотири роки діяльності влетіла тільки на пеню в 3000,00 грн і все.Marlboro писав:Первый (если не считать меня) человек, который считает, что надо судится)Альона1 писав:Те що перший раз судились виграли. а зараз тільки позов готуємо.Marlboro писав:А Вы ведь судились? Выиграли, или еще в процессе? Может стоило заплатить?
-
- Светоч Мысли
я теж проходила , адмін першого разу , як подали заперечення , то вони перекрутили трактування Закону в другу сторону, ( коли Закон трактується двояко), залишили рішення без змін. При оскарженні в першу інстанцію,був цирк ,(((((( приходили на позапланову вимагали всі документи , а не по конкретних питаннях, що були описані в акті, ми їх взагалі не допустили до перевірки, по перше директора не було , він був на лікарняному їх це не зупинило , потім два рази приходили з податковою міліцією і вимагали документи у мене , я ж не маю права надавати у нас на той час главбух був , але тоді його не було просто на місці, вона в податкову пішла звіти здавати , вони видзвонювали її вимагали, щоб вона з податкової нікуди не йшла чекала їх там , щоб підписала їм допуск до перевірки, потім знов з цілою бандою прийшли для свідків чи що .......)))))))))))))))повиправляли всі свої помилки в акті , юридичні і арифметичні.на пару гривень зменшили рішення, хоча суддя казав , що вони не мають права це робит , і рішення іх не правомірні. Але на цьому увагу не акцентували. В область подали все без змін , в київ подали все без змін. отаке коротеньке кіно........Лилия-НИКА писав:- я тоже за !!! и даже двумя руками "за" - но по тактике: админоспаривание (удается кое что тоже отстоять + время потянуть) , а потом суд.Marlboro писав:Первый (если не считать меня) человек, который считает, что надо судится)Альона1 писав: Те що перший раз судились виграли. а зараз тільки позов готуємо.
И выше тоже писала о том же - но на практике, если бизнес мелкий , то хозяева бизнеса не особо хотят судиться и все наши бухгалтерские порывы нивелируются, а если бузнес чуть крупнее - уже можно надеяться что тебя поддержат в порывах "судиться".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 904 рази
- Подякували: 860 разів
Более правильный на мой взгляд вариант - будем судиться. Тогда компромисс приходит очень быстро от др.стороны, который выгоден для двух сторон. Суды еще никого не делали сильнее и богаче!
-
- Светоч Мысли
Якщо ППР отримали рекомендованим листом 28 березня, коли останій день подачі позову до суду , щоб штрафні санкції не нараховувалися. Там іде десять календарних днів .
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Завтра останній день (сумніваюсь, що зможете подати заперечення в вихідний день).