Вряд ли это разовий випадок - бюджет пустой и естественно...svitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
що це знову по країні фіскали лютують?
чи разовий випадок?
лист щастя ДПІ
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
нічого не разовий. Вони злуплять на уточненках, а потім ще й зі спецрахунку після 01.07Любослава писав:Вряд ли это разовий випадок - бюджет пустой и естественно...svitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
чи разовий випадок?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 26 разів
якобы стан 9 по отсутствию по юр.адресу. Но мы там есть, ведомости подтверждены. Никакого запроса ни нам, ни гос регистратору не было. Но договор разорван. Новый не подписываютТюша писав:А причина какая?Агафья писав:нам на прошлой неделе тоже разорвали договор. отчеты не успела сдать((svitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
чи разовий випадок?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
У нас была такая же ситуация.Агафья писав:якобы стан 9 по отсутствию по юр.адресу. Но мы там есть, ведомости подтверждены. Никакого запроса ни нам, ни гос регистратору не было.Тюша писав:А причина какая?Агафья писав: нам на прошлой неделе тоже разорвали договор. отчеты не успела сдать((
Но договор разорван. Новый не подписывают
Я еще раз подала форму 6 госрегистратору. После этого еще раз отправила договор в НИ.
И они наконец-то подписали договор.
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
а реєстратор прийняв форму не в місячний термін?Любослава писав:У нас была такая же ситуация.Агафья писав:якобы стан 9 по отсутствию по юр.адресу. Но мы там есть, ведомости подтверждены. Никакого запроса ни нам, ни гос регистратору не было.Тюша писав: А причина какая?
Я еще раз подала форму 6 госрегистратору. После этого еще раз отправила договор в НИ.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 26 разів
Везет. У нас актуальная + свежеподанная форма 6 у гос.регистратора. + сегодня налоговики застали нашего представителя в офисе, вручили ему письмо, но во второй квитанции прошло "мiсцезнаходження юридичної особи не вiдповiдає вiдомостям Єдиного державного реєстру"Любослава писав:У нас была такая же ситуация.Агафья писав:якобы стан 9 по отсутствию по юр.адресу. Но мы там есть, ведомости подтверждены. Никакого запроса ни нам, ни гос регистратору не было.Тюша писав: А причина какая?
Как с эти бороться?#wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
вчора дзвінок з дфс - у нього 65 станsvitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
чи разовий випадок?
хто знає, що це?
-
- Знаток
- Подякували: 6 разів
65 ПЛАТНИК 3 НАСТУПНОГО РОКУ (ОСНОВНЕ МІСЦЕ ОБЛІКУ) 06.06.2014 Новий станsvitlass писав:вчора дзвінок з дфс - у нього 65 станsvitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
чи разовий випадок?
хто знає, що це?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
а що це означає?Оксана_211 писав:65 ПЛАТНИК 3 НАСТУПНОГО РОКУ (ОСНОВНЕ МІСЦЕ ОБЛІКУ) 06.06.2014 Новий станsvitlass писав:вчора дзвінок з дфс - у нього 65 станsvitlass писав:мого постачальника відключили доступ до ЄРПН і декларації по ПДВ він не міг здати
чи разовий випадок?
хто знає, що це?
це може бути підставою для відключення доступу?
-
- Знаток
- Подякували: 6 разів
в довідник станів внесені зміни, замість 56 стану тепер 65, напевно ваш контрагент змінив юридичну адресуsvitlass писав: а що це означає?
це може бути підставою для відключення доступу?
не знаю