Вызывают "на ковер" по поводу налоговой нагрузки.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

+1 чекаємо серцещіпательної оповіді, хустинки приготтуємо.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

svitlass писав:прийшла з податкової З СЛУХАННЯ ПО ПИТАННЮ НЕАДЕКВАТНОГО зниження податку на прибуток. якщо комусь цікаво, завтра розкажу. это шото с чем то. короче, дурдом
не вистояли#fool#
Обязательно расскажите. Надеюсь, лекция состоится в этой теме, не придётся искать докладчика по другим кабинетам. #smile3#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

завтра, йду додому, як вичавлений лимон

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

визвали нас повідомленням-рішенням для надання пояснень і підтвержуючих док-тів по формуванню дох і витрат за 3 кв
дирек спригнув, дела у него
я підготувалася - зробила аналіз - ріст доходів в порівнянні до 2 кв, ріст витрат , рентабельність виробнича, змін адмін і збут витрат, ріст сер з/п, вплив курс різниць і т п. кому воно потрібно?! мене навіть не слухали . в кабінеті начальника показали листа з Києва про те, що ми в "червоному коридорі", що ріст дох на 1 млн, а нарах податок зменш на 1 тис, а все повинно бути пропорційно. дослівно: я не вірю , що ви з 1 млн не мали 100 тищ, я з вас не злізу - буде позапланова, залучення под міліції, повна інвент-ція, податківці будуть сидіти в вас постійно, про БВ забудьте, так я рискую посадою. повірте, я зроблю все, щоб ви не змогли нормально працювати. свій аналіз залиште собі. я йому: так вам з дир треба говорити. а він:ні не треба. ви йому все передайте. я й передала, і дир дрогнув, дав 10 тищ. от зробила уточнюючу
на рахунок його страшилок, частково вірю, так як тепер прав в них побільшало і судів вони вже не так бояться.
ще сьогодні в мене стан, ніби відром помиїв облили.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

на фіга мвзагалі щось робити, якщо прийде "добрий дядечко" і скаже: платіть, бо не буде вам щастя. Вірю, бо подібне в мого знайомого, не захотіли заплатити, фірма вже не піднялась.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

ще хочу розказати - краєм вуха почула розмову юриста і інспектора податківців
на одного бізнесмена податківці наїзжали по питанню збільшити податкове навантаження /не знаю по ПДВ чи прибутку/, а він і накатав скаргу в область, що його змушують платити податкове навантаження. Скаргу спустили в район, от вони і писали йому відповідь, мол, такого податку, як податкове навантаження не існує і податківці не мають права в вас нічого вимагати.
колись, один гуморист розповідав, як мужик жалівся на ЖКГ і писав в різні інстанції, але відповідь на всі скарги приходила від начальника ЖКГ. от зараз теж таке маємо

дакота
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 32 рази

Повідомлення дакота »

А что значит ""про БВ забудьте"?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

БВ=бюдж відшкод по ПДВ, ми екпортери
хоча в нас тепер відшкодування копійчані суми, вихим на ринок України і СНД, тому і прибутки впали

Lana*
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 117 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Lana* »

svitlass писав:... так я рискую посадою. повірте, я зроблю все, щоб ви не змогли нормально працювати
Это ключевая фраза, они сейчас даже взяток не берут, лишь бы в бюджет побольше выжать + реформа налоговой не за горами, хотят на теплом месте удержаться. Очень Вам сочуствую, т.к. сама прошла через это, мне повезло больше, т.к. были представители из Киева, местные боялись произвол устраивать. А кому "посчастливилось" только к начальнику попасть, те же ужасы рассказывают. Мое мнение- Вы правильно сделали, здоровье дороже. Остается только взывать к Богу, чтобы в этой стране начали уважать законы.

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

Lana* писав:
svitlass писав:... Остается только взывать к Богу, чтобы в этой стране начали уважать законы.
Не дождётесь... #g_blum# #g_crazy#

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”