У вас времени нет, а у нас, блин, его вагон? #g_witch#hala писав:#g_cray2# часу нема...я знаю,що треба читати...багато...але...
Що потрібно знати про СПД?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Абсолютно согласна. Вам лучше нанять толкового бухгалтера. Штрафы сейчас- неприведи Господь. Если вы даже не знаете что куда платится, как вы сделаете отчеты? Тут советами не поможешь...popen писав:У вас времени нет, а у нас, блин, его вагон? #g_witch#hala писав:#g_cray2# часу нема...я знаю,що треба читати...багато...але...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
в мене двоюрідна сестра навчалася на бухгалтера, трішки попрацювала, пішла в декрет, в декреті сиділа 6 років. Потім знов вирішила вийти на роботу, поки сиділа дома фірма розширилася і бухгалтерів з 3 стало 7, їй запропонували вибрати собі декілька участків, щоб працювати. Я їй кажу можна на зарплату, там зараз ЄСВ і ПДФО тільки для всіх працівників. Потім було питання Що таке ЄСВ?. Так вона і досі сидить дома.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
Очень похоже на мою ситуацию. Поработала, просидела 3 года дома и вышла единственным бухгалтером на новосозданную фирму. Уже год сама веду. Страшно было, да и сейчас страшно. Взяла волю в кулак, засунула страх подальше и вперед! #g_haha#Inna Medvetska писав:в мене двоюрідна сестра навчалася на бухгалтера, трішки попрацювала, пішла в декрет, в декреті сиділа 6 років. Потім знов вирішила вийти на роботу, поки сиділа дома фірма розширилася і бухгалтерів з 3 стало 7, їй запропонували вибрати собі декілька участків, щоб працювати. Я їй кажу можна на зарплату, там зараз ЄСВ і ПДФО тільки для всіх працівників. Потім було питання Що таке ЄСВ?. Так вона і досі сидить дома.